Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Nisan 2023, 14:56   #1
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Sevgiliye Özel Ramazan Bayramı Mesajları




Sevgiliye Özel Ramazan Bayramı Mesajları
Www.TrendForum.Net



Aramızdaki mesafeye inat yürekten bir dua ve içten bir mesaj ile bütün mesafelerin tükendiği Ramazan Bayramı’n kutlu olsun. Seni seviyorum!

Her bayram sabahı inanan bütün gönüller aydınlanır. Her akşam gökyüzünde sevgi ışıltılı kandiller yanar. Senin de benim gönlümü aydınlattığın gibi bayramın aydınlık olsun, ışığın hiç sönmesin. Ramazan Bayramı’n kutlu olsun!

Benim için en güzel bayram, seninle olduğum zamandır. Mutlu bayramlar…

Ramazan mesajları olmazsa olmazlar arasındadır, seni sevdiğimi tekrar söylemek için çok da güzel bir fırsattır. Bayramlar sevenleri buluşturur, birlikte mutlu olmak gibisi yoktur!

Ramazan manisi deyip geçme, bu sözlerin hepsi hayırlara vesile, sevginin en derinden hissedildiği şu günlerde iyi ki varsın ömrümde, birlikte nice mutlu bayram günlerine!

Hoş geldin ramazan! Ne yapardım ben sen olmasan… Şimdi bu sözler nereden çıktı deme, bayram sevdiklerimizin kıymetini hatırlamak ve sevgimizi göstermek için ne güzel vesile!

Yaklaştı Ramazan Bayramı tatili neler yapacaksın ey sevgili? Haydi gel buluşalım, bu güzel günlerde kalplerimizi birlikte ısıtalım.

Ramazan tatlıları arasında en sevdiğim güllaç, sevdiğim haydi şu mesaj kutunu aç! Birlikte nice bayramlar yaşayalım, ramazan sofralarında susamlı pideye doyalım.
 
Alıntı ile Yanıt