Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2023, 14:58   #1
Zeytin
Saygın Üye
Haluk Levent, TIME Tarafından Dünyanın En Etkili 100 Kişisinden Biri Seçildi

Haluk Levent, TIME Tarafından Dünyanın En Etkili 100 Kişisinden Biri Seçildi
Www.TrendForum.Net

13 Nisan'da yayınlanacak TIME 100 listesinden önemli bir haber geldi. Haluk Levent'in TIME 100'e seçildiği paylaşıldı.

Dünyanın en köklü dergilerinden TIME’ın her yıl hazırladığı ve yılın en etkili isimlerini belirlediği “En Etkili İnsanlar” listesinin 2023 versiyonu paylaşılmak üzere. 13 Nisan’da paylaşılacak listeden bugün Türkiye için önemli bir haber geldi.

Ünlü sanatçı ve hayırsever Haluk Levent’in TIME tarafından dünyanın en etkili kişilerinden biri olarak seçildiği paylaşıldı. TIME’ın Haluk Levent seçimi ve Levent’i adaylığa koymasının arka planı hakkında henüz bir detay paylaşılmadı. Detaylar, TIME’ın tüm listeyi paylaşmasıyla belli olacak.

Haluk Levent, 2022’nin en çok konuşulan isimlerindendi:

Haluk Levent, 2022 yılının Türkiye’de en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Habermetre’nin 2022 değerlendirme raporuna göre hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunan isimlerden birisi oldu. Sadece 2022 yılında Haluk Levent hakkında binlerce haber kaynağı, 694 bini aşkın haber yaptı.

Levent, 2022 yılında da kurucusu olduğu Ahbap Platformu aracılığıyla pek çok ihtiyacı olan kişinin ihtiyaçlarının karşılanmasına aracı oldu. 2023 yılında ise en çok ses getiren yardımı, 6 Şubat’ta gerçekleşen depremlerin ardından yaşandı.

Levent liderliğindeki Ahbap Platformu, deprem bölgesine bugüne kadar 1 milyar TL’nin üzerinde yardım topladı, yardımlardan kalan paranın ise yeni inşa edilecek deprem konutları için harcanacağını açıkladı.

webtekno
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...