Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2023, 10:58   #7457
Çevrimdışı
Salvatore
Bronze Üye
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle




ihaveanidea kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Meclis gitti buradan dönmez artık. Fakat ikinci tur ihtimali artık kesinleşti. Kanımca itirazlı tutanaklar da sisteme dahil edildiğinde çok minik farkla kk önde bitirecek gibi.

Ancak ben artık türk halkını anlayamıyorum. Gerçekten bariz bir şekilde din tüccarlığına kanıyoruz ya. Mitinglerde kuran ve seccade gösteren adamları benimsiyoruz. Ekonominin nereye gittiği önemli değil. Enflasyon %80 oldu bu ülkede.

Fakat sonuçlardan şunu da okumamız gerekir ki bu çok önemli. Türkiye sınırları içerisinde milliyetçilik kayda değer şekilde artmış. Mhp gibi politikası açıklanmaya bile değmeyecek bir parti %10 alabiliyor. Yani ben buna sevindim açıkçası(mhp'nin yüksek oy almasına değil tabii ki) demek ki insanlarda hala bir ülke bilinci, türklük bilinci var ve bu gelişim göstermiş. Doğru ellerde kullanıldığında bu pozitif bir değer.

Bu seçimin kaybedeni kadıköy tayfa. Seçmeni okuyamadınız ve bomonti filtresiz ile seçimi kutlayacakken kırmızı tuborg ile gözyaşlarınızı silecek peçete arıyorsunuz. Mansur başkan ya da ekrem başkanı görmeyip kemal dedeme hiçbir zaman hak etmediği değerler atfederek muhalefetin seçimin havasını koklamasını engellediniz.


Son söz, birileri kaybetti bazıları kazandı...


Hocam burada sorunun halkta olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
 
Alıntı ile Yanıt