Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2023, 15:47   #1
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
IQ'sü En Yüksek Burçlar




IQ'sü En Yüksek Burçlar
Www.TrendForum.Net

Q seviyesi yüksek zeki burçlar hep merak konusu olmuştur. Kimi burcun sosyal zekası yüksek olup iletişimi kuvvetliyken kiminin pratik zekası yüksek olup yüksek iş bitirici özelliği göze çarpar.

Zeki bireyler zor koşullarda dahi çıkış yolu bulurlar. Onlar zekalarıyla yol alırlar. Fikir alsalar dahi kendi fikirlerini önemserler. Çünkü genelde haklı çıkarlar.

İKİZLER:

Aynı anda birden fazla meseleyi düşünebilen İkizler'in sosyal zekası çok yüksektir. İnsanlarla çok hızlı bağ kurabilir. Hızlı karar verirler. İkizler burcu pratik çözümler için birebirdir. Danışmak için en uygun kişidir.

KOVA:

Kova burcunun görsel ve pratik zekası çok yüksektir. Mühendislik becerisi denilince kimse Kova'nın eline su dökemez. Bu nedenle Kova burcu mantığına oturmayan fikirlere kapalıdır. Genelde muhalif pozisyonda olur. Tipik bir Kova bildiğinden şaşmaz.

AKREP:

Tutkulu ve iyi bir hafızaya sahip Akrep'ler zeka küpüdür. Akrep burçları detaylardan yola çıkıp bütünü çok doğru değerlendirebilirler. Bu nedenle sizin gözden kaçırdığınız noktaları Akrep'ler yakalar.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt