Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2023, 20:40   #2
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Fare Burcu Ve Özellikleri




Fare Burcunun Elementlerine Göre Karakter Yapıları ;

Odun Faresi (1924-1984)

Nazik arkadaş canlısı karakteri nedeniyle fırsatlardan yararlanır. Odun faresi profesyonel yaklaşımı nedeniyle kendisine sürekli katkı sağlar. Bütün Fare burçları arasında en esnek olan odun faresi sorunları daha erken fark eder. Aşil topuğu başkalarının onayını almak ister.

Ateş Faresi (1936 – 1996)

Ateş faresi fare burçlarının en idealist ve rekabetçi olanıdır. Tüm durumları kendi lehine çevirebilecek bir enerjiye sahiptir. Durmaksızın çalışır. Ne var ki, sabırsızlığı ateş faresine kaybettirebilir. Ateş faresi uygunsuz, saygısız ve zalim davranışlarda bulunabilir.

Toprak Faresi (1948-2008)

Toprak faresi fare burçlarının arasından niteliksiz olanıdır. Kurnaz ve gururludur. Öte yandan pratiktir, ihtiyatlıdır; Risk almadan sessizce işlerini yerine getirir. Toprak faresi zaman zaman kibirli ve hoşgörüsüz olsa da, değer verdiği kişileri korur.

Metal Faresi (1900-1960)

Metal faresi özellikle gösteriş yapmak için yapılan harcamalarda ihtiyatsız davranır. Bu ihtiyatsızlık metalin özelliğinden kaynaklanır. Bütün fare burçları arasında en duygusal olanıdır. Duygularını kontrol etmekte zorlanır. Aşkta kıskanç, fevri ve dominanttır.

Su Faresi (1912-1972)

Su faresinin en belirgin özelliği kültürel ve edebi alanlara olan ilgisidir. İçgüdüsel hesapçılığını yüksek mevkilerde çevre yapmak için kullanır. Sempatik tavırları onu popüler yapsa da düşüncesizce yaptığı dedikoduyu bırakmalıdır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt