Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2023, 20:41   #3
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Fare Burcu Ve Özellikleri






Fareler

Zeki, büyüleyici ve içtendir, sevdiğine cömerttir.

Sosyal uyum yeteneği yüksektir ve toplumun her düzeyine uyum sağlar.

Fareler başarılı iş insanlarıdırlar ama bazen çok hırslı olurlar ve tüm gücü ellerinde bulundurmak isterler.

Zaman zaman fırsatçı davrandıkları da söylenebilir.

Fare 12 burcun içinde en zekisi ve yetenekli olanıdır. Hoş, baştan çıkarıcı, en olmadık durumlarda bile zafer yolunu bulan olağanüstü yeteneklere sahiptir. Sosyal ortamların aranan karizmatik kişiliğidir çünkü gün ağarana kadar parti yapma yeteneğine sahiptir. Onun mizah anlayışına karşı gelmek zordur.

Muhataplarını nasıl rahat hissettireceklerini mükemmel bilen fareler, sınırlı bir tartışma çerçevesi içinde bir güç dengesi kurmaktan kaçınırlar. Hatta o kadar zekidirler ki muhataplarına şiddetle karşılık vermek ya da gözdağı dahi vermeye ihtiyaç duymazlar.

İnanılmaz derecede dinamik ve pozitif bir kişilikleri vardır. Bu erdemler, kendilerine hırslı yaşam hedefleri belirlemelerine yardım eder. Kendisinden bir şey çalınırsa, ondan intikam almayı ve aradığını elde etmek için en belirsiz hileleri kullanmaktan çekinmezler.

Aşk hayatında ister sevgili ister evli olsun çok tutkuludur. Ancak aldatılma ya da ihmal edilme durumunda duygularını durduramaz ve duyguları tarafından yönetilir. Aşk acısı çeken fare devamlı acitasyon içinde yaşayabilir. Ancak uzun süre yalnız kalamayacağı için hemen düzelir ve sahalara geri döner.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt