Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mayıs 2023, 21:17   #3
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Çin Burcuna Göre Tavşan Burcu Ve Özellikleri






Tavşanlar

Sosyal bir yapısı vardır.

Daima affedici, hoş ve zariftirler.

Buna karşın, sır saklama konusunda tutarsızlıklar gösterebilirler.

Ağızları biraz gevşektir.

Normalde aşırı duyarlı olan Tavşanlar, zaman zaman bu konuda daha yüzeysel davranabilirler.
Tutucu bir yapıları vardır.

Tutucu doğaları nedeniyle, kuşkuculukları ve tedbirli olma tutkuları özellikle iş yaşamında bir avantaj olarak ortaya çıkar.

Zeki, gerçekçi, temkinli ve dipsiz olan tavşanlar, hayalperest değildir ve aşırı yaratıcıdır. Ancak mutlulukları gittiği zaman gerçeklikten hemen bağları kopabilir. Tavşan, kişisel memnuniyetinin peşinde koşmaktan yanadır. Ancak zor ve virajlı yollardan kaçar. Ekstrem durumlarda, tavşanlar dünya ile ilişkilerini kesmeyi, zorlu yolda gitmeye tercih ederler.

Tavşanlar, stabil hayatı, rahatı, okumayı, gelişmeyi, sanatı, sosyal hayatı tercih ederler. Ancak tavşanları yanlış zamanlarında rahatsız etmekten veya kişisel alanlarına girmekten çekinmenizi tavsiye ederim çünkü tavşanlar tartışmaya girmekten çekinmezler.

Yetenekli, sağduyulu ve duygusal olan tavşanlar, en entelektüel burçtur. Bu sayede söz yetenekleri en iyi olan burç olarak anılırlar. En arkadaş canlısı, dinleyici ve anlayışlı olan tavşanlar aynı zamanda inatçı ve dokunaklıdırlar. Bu inat ve dokunaklı tarafları onların aniden öfke patlamalarına sebep olabilir. İş yerinde, tavşanlar çok iyi strateji kuranlardır. Çok hassas durumlarda sabrı ve eşsiz yetenekleri ile kendi avantajlarına çevirebilirler. Tavşanlar, nezaketini naiflikle karıştıranlara asla çok uzun süre tahammül edemezler.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt