Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2023, 13:32   #1
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Pucca Günlük Sözleri - En Güzel Pucca Sözleri




Pucca Günlük Sözleri - En Güzel Pucca Sözleri
Www.TrendForum.Net

"Ama" ve "belki" cümleye umut vermek için konulan bağlaçlardır.

"Bugün ne giysem?" ile "Akşama ne pişirsem?" dert konusunda birbirleriyle ölesiye yarışır...

"Canın sıkkın, iyi dinleyiciyim anlatsana" diyosa kesin yavşıyor. Dert dinlemek sevilir mi? Psikologa bile para veriyorsun seni dinlesin diye.

"iyiler daima kazanır" Açıkçası ben daha kazanan bir iyi görmedim, o yüzden forever çirkeflik, fesatlık, pislik, çiyanlık uu beybi..

"Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır" ama Robbie Williams işte Kıvanç Tatlıtuğ, Mehmet Günsur kanırta kanırta ağlatsa da olur.

"Senin için her şeyi yaparım" ile "Ben sana ne yaptım ya, bizi bu hale getirdin" arasında geçen zaman dilimine ilişki denilir, maalesef..

"Sözel" bölümü gelecekte hesap-kitap gereken şeyler duyduğunuz an "sözelciyim ben" diyip işin içinden sıyrılmanız için yapılmış.

"Sözelcisin de çarpmayı çıkarmayı ilkokulda beraber öğrenmedik mi hırbo! Tost parasını öderken mi unuttun dört işlemi." diyecek bir gün.

Adamın beni sevmesi için verdiğim uğraşı, harcadığım enerjiyi biriktirseydim, tam 4 köye elektrik götürüyordum. Kısmet bu işler.

Ağzına kadar dolu bardağı bi damla su bile taşırmaya yetiyor ya; sabredip, bekleyip, ha şimdi dediğim şeyler olmayınca rüzgar esse taşıyorum.

Allah hiçbir ilişkiyi "Nasılsa barışacaklar yae" laçkalığına uğrattırmasın.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt