Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2023, 13:33   #2
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Pucca Günlük Sözleri - En Güzel Pucca Sözleri




Arkadaşının düğünü için elbise seçerken tek kural; görümceden abartı olma, damadın zamanında tek gecelik ilişki yaşadığı kızdan silik olma..

Aslında evlilikten çok evlenme teklifi meraklısıyız. Yani evlenmesek bile bi teklif et di mi, ayı!

Ayrıldıktan sonra ilk arayan sensen, dıt sesini nefes almadan dinliyorsun ve karşı taraf telefonu açmıyor ya Allah o anın belasını versin!

Ayrılık sözleşmesi gerek bence "arkadaşlarına yavşamamaya, güzel kızlarla beraber olmamaya, 2 ay yalnız kalıp acı çekmeye söz veriyorum!"

Bazı insanlar kulak arkasında çıkan sivilce gibi sıksan sıkılmaz, acısı ağrısı derdi gereksiz yük, neticede sivilce işte...

Bazı insanlardan viledayla yeri silerken mermere yapışan saç kılı gibi nefret ediyorum.

Benim için moda ikiye ayrılıyor; şişman gösterenler ve zayıf gösterenler..

Bir Pucca atasözü der ki "ense terleyince bütün fön boşa gider" yani adama güvenmiyorsan her an koyverir diyorsan onla yola çıkma..

Bir şeyler tartışılırken düşüncelerimi mantıklı hale getirip ağzımdan çıkartana kadar başka konuya geçiliyor. Sonra "iyi kız ama az salak"

Birinden hoşlandığını fark ettiğin anın kalp atışı ve mide gurultusu; ayrılma noktasına geldiğin anda da acı bir farkla kendini gösteriyor.

Bizi tanımayan insanlar, kötü olduğumuzu düşündüğü için bize pislik yapıyor; tanıyanlar ise onlara kötülük yapmayacağımızı bildiği için.

Çirkin şansı denilen şey,"Çirkinle birlikte olanın şansı açılıyor" anlamındaymış. Selam yakışıklılar şansınız açılsın istemez misiniz?
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt