Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2023, 13:33   #3
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Pucca Günlük Sözleri - En Güzel Pucca Sözleri




Dünyanın en eğlenceli şeyi cast seçimiymiş meğersem, cillop cillop kızlara, erkeklere "ööeehh bu ne be olmaz" deme hakkına sahip oluyorsun.

Eğer canını yakıyorsam beni unutmandan korktuğum içindir. Bilirim, acıdır geçmişi yaşatan ve acını unutmak için güzel anları anımsar hafızan.

En zoru, kene gibi yapışıp kanınızı sonuna kadar sömüren insanları hayatınızdan çıkartmak sanırım. Bunlar ya akraba ya patron oluyor çünkü.

Eski sevgililer ikiye ayrılır; baban yerine koyup bağlandıkların ve babalığı bir türlü ona yakıştıramadıkların...güzel sözler

Evrenle, yaratılışımızla ilgili düşünüyorum, ardından düşünceler birbirine girip sonsuzluğa gidiyor. Sonra da "yarın ne giycem yae" diyorum.

Gece davetlere erkekler spor giyinmiş olarak gittiğinde ufff ne cool; kadınlar kotla gittiğinde "kekomanciye bak" adaletin bu mu dünya!

Göz makyajı biter bitmez gelen o hapşırık, sen napıyorsun ya, ne pislik ne karaktersiz bişeysin! Panda gibi oldum senin densizliğin yüzünden.

Hava acayip güzel, hatta harika ötesi ve bu havada bile evde oturup sevişen insanlar var, Allah o insanların belasını versin
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt