Tekil mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2023, 13:33   #4
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Yanıt: Pucca Günlük Sözleri - En Güzel Pucca Sözleri




Hoşlanma anında söylenen "birbirimize ne kadar çok benziyoruz" cümlesini ayrılırken hep unutuyoruz, farklarımıza sayıyoruz küfürü...

İlişkinin uzatma evresinde hep bi taraf kurtarmak için çırpınır; diğeri ise "yalnız kalmayayım bari" diye gözler fıldır fıldır arayışta..Pucca sözleri

İnsan ayrımımı dersin yaptığıma, hayvanlık mı bilemem ama "sinirli erkek" dünyanın en korkutucu, heves kırıcı ve yok edilmesi gereken şeyi!

İstanbul bu kadar büyük olmayaymış iyiymiş, başka semte giderken gurbete gidiyorum sanki, evdekiler çoluğa çocuğa karışacaklar dönene kadar.

Keşke gelenek ve göreneklerimizde Sufle haftası gibi bişi olsa, pastaneler evlere dağıtsa, komşular gelse gitse sufle verse tabağı beklese..

Konserlerde sahneye oryantal yapmak için fırlayan izleyici gibi hissediyorum bugün kendimi. Öyle sazanlık, kendimden vazgeçmişlik ve gaz var.güzel sözler

Meltem Cumbul'un evlilik cüzdanında olan vesikalığı göstermeseydiniz iyiydi, vesikalık neticede iç çamaşırı gibi saklanması gereken şey o..

Özlemek çok garip bir his, canın acıyor ama acımıyor gibi, korkuyorsun ama gelsin istiyorsun gibi, "keşke" ile "ama" arasında kalıyor gibi.

Sanırım dünyada yapılması en zor olan şey "birinin mutluluğuna sevinmek". Öyle olmasa etrafta bu kadar tetikte bekleyen heves kırıcılar olmaz.

Sevgiliyi gördüğünde içinde olan o tuhaf heyecan "bunu ona anlatmalıyım" paniği ayrılınca yerini "geldi yine tipini siktiğim"e bırakıyor...

Sırf insanlar aşağılayıp, seni üzmesinler diye kendinle dalga geçiyorsun ya; kendin bile canini yakamıyorken, başkası hiç acıtmıyor o zaman.

Siyah saçlarımı sarı yapmak için kuaföre gidip, yeşil çıktığımı bilirim. Bana depresyondan, bunalımdan ve risk almaktan bahsetmeyin!Pucca sözleri

Şimdi ben elmayı seviyorum ya, o ağzına yüzüne sıçtığımın elması da beni sevecek! O elma beni sevecek dedim!

Tam gözüme kestiriyorum, "ya evliyse, ya gayse, ya sapıksa, ya sünnetsizse ya benden önce ölürse ya uzaktan akrabamsa"ya kadar gidiyor iş.

Tatilin bir gün öncesi kuaföre gitme diye bir olay var, işini şansa bırakmak istemeyenler için.

Tek istediğim, battaniyenin altında film çekeceğim değil, film izleyeceğim bir adamdı.güzel sözler

Telefonda artık ilk sorduğun soru "neredesin?" olduysa, canım kötü haberi vermek istemem ama ayrılacaksınız..

Televizyonda kötü işlerin yapılmasının tek nedeni, yapımcıların zevksizliği ve inatları. Onları ortadan kaldırsak güzel şeyler olabilir.

Yapamazsın dedikleri şeyi yaptığım an, kendimi dünyanın hakimi gibi hissediyorum. Oysa alt tarafı arabayı park falan etmişimdir en fazla.

Yapılan espriyi anlamadığım an oluşan surat ifadem; bi daha mı sorsam diye kararsızlığım; salak mıyım acaba tek ben anlamadım tedirginliğim.



Yaptığımız her şeyin ana sebebi millet bizi beğensin, gıpta etsin, pohpohlasın, sevsin, kıskansın, umursasın diye. bomboş yaşıyoruz işte..

Zorlayınca olmuyormuş, çabaladıkça daha da yıpratıyormuşsun kuyudan çıkmaya çalışırken üstüne daha da çok toprak atıyormuşsun.Pucca sözleri
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt