Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2023, 11:39   #1
Çevrimdışı
DeepSilence
Banlı Üye
Rolls-Royce Amethyst Droptail tanıtıldı | En özel model mi?




Rolls-Royce Amethyst Droptail tanıtıldı | En özel model mi?
Www.TrendForum.Net



Rolls-Royce'un özel bir müşteri için özel olarak tasarladığı dört modelden biri olan Amethyst Droptail, dikkat çekici özellikleriyle öne çıkıyor. Bu özel model, son günlerde tanıtılan La Rose Noire modelinin ardından geliyor.

Amethyst Droptail, dışarıdan bakıldığında özel bir duoton renk kombinasyonu taşıyor. Ana rengi oluşturan yumuşak mor, Globe Amaranth çiçeğinden ilham alınarak seçilmiş ve derin mor Amethyst boya ile kontrast oluşturuyor.

22 inç parlak alüminyum jantlar ise dört köşede de yer alırken, iç tarafta ise kontrast yaratan mor mavisi boyanın izleri görülüyor. İlk kez elde parlatılmış bir ızgara da bu modelde yer alıyor. Bu işlem, yüzeyler arasındaki benzerliği sağlamak için toplamda 50 saatten fazla bir çalışmayla elde edildi.

Aracın müşterisi, camın rengini değiştirebilen elektrokromik cam tasarlamaları için otomobil üreticisine özel bir talepte de bulunmuş. Rolls Royce, bu özelliği elde etmek için camın 60 farklı sürümünü denemek zorunda kaldığını açıklıyor. Cam kapalı olduğunda tamamen opak bir hal alıyor ve mor bir renk tonu taşıyor. Şeffaf olduğunda ise iç mekanın kahverengi deri koltuklarına uygun bir renge sahip.

https://tr.motor1.com/news/683422/20...hyst-droptail/
 
Alıntı ile Yanıt