24 Ekim 2023, 23:09
|
|
Platin Üye
|
Yanıt: Neden son zamanlarda herkes genel forum sitesi veya IRC forumu açıyor?
|
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Hiçbir şartta hiçkimse hiçbir şeye zorunlu olmamalıdır.
Agaya beleş.
Sen TrendForum'u bu bahsettiğim amaçsızlıkta açmadın, bir nevi mecbur kalmıştın. Çünkü yönettiğin ve ortamı benimsemiş mütevazi bir kitle vardı ve bulunduğun platform satılığa çıkartılmıştı. Çok da yerinde ve doğru zamanda gerçekleşen bir açılış oldu, böylesine lafım yok ama 2-3 kişi bir araya gelince hemen başkası yapmış biz de yapalım olur kafasına giriyor. He bekle, olur.
Elbette ki herkes istediğini yapar, ama gündelik veya hayata ilişkin şeyleri nasıl eleştiriyorsak burada bunu da sorgulayabilir ve eleştirebiliriz bence. Ben şöyle düşünüyorum, diğer platformlarda olmayıp yeni açılacak olan yerde insanlara ne sunabilecek? Bu soruya tatminkâr bir yanıt bulabilen açsın. İnsanlar neden x bir platformu değil de o kişiyi veya o forumu tercih etsin? Anahtar kısım burası. Başlı başına bir yenilik, farklılık, ya da yapılmamışın gerçekleştirildiği bir proje olursa önü açık olacaktır illa ki. Ama bakıyorsun hep birbirinin benzeri, kategori adlarını ve açıklamalarını bile c/p yapıp alıp açıp medet umuyorlar. Böyle olmaz.
|
Benim dediğimle aynı yola çıkıyor ; açan devam ettirsin.
Kendi sohbetini ortamını kurmak isteyenlerin beklentisi genelde kendi çevresi ile
olmak sebebi bu olduğunu düşünüyorum bunda da beklenti olmaz diye düşünüyorum kendimce.
Evet insanlar yenilik bekler bu forumlar açılırken kadro ve plan diğer detaylar
önemli bende zaten bunu yapamayanlarını sorgularım benim eleştirim bu yönde.
Ama sorgularken neden diye sormak saçma olur kendi fikrim.
Ayrıca sen bu konuda tecrübeli birisin neyi eleştirdiğimi anlayabilirsin.
Teşekkürler.
|
|
|