Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2023, 14:41   #4
Beatrice
Yanıt: Kısa Keloğlan Masalları

Serdar Yıldırım kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Mesajınıza teşekkürler.
Çocukken büyüklerimiz bize masal anlatırdı. Bu masalları ilgiyle dinlerdim. Özellikle Keloğlan. Kavga etmiyor, vuruşmuyor ama galip geliyor. Demek ki hayatta vuruşmadan da galip geliniyormuş diye düşünüyordum. Askerden geldikten sonra bir lokantada iki ay garsonluk yaptım. Sonra bir yıldan fazla bir süre iş aradım. Sonunda kırtasiye dükkanı açtım. Kendi dükkanımda sattığım masal kitaplarını okudum. Ne güzel masallar yazıyorlar acaba ben de böyle güzel masallar yazabilir miyim, diye düşünmeye başladım. Eğer kırtasiye dükkanı açmasaydım mümkün değil masal ve hikaye yazamazdım. 14 yaşımdan beri şiir yazıyordum da masal, hikaye yazmak ayrı bir olay. Konu oluşturuyorsun elinde kalem, önünde kağıt bir - iki saat geçiyor, yazı yok. Böylece aradan altı yıl geçti. Bir aralık iki tane yarım sayfalık hikaye yazdım. Sonrasında peş peşe pek çok hikaye ve masal yazdım. Şimdiye kadar 70 tane Keloğlan masalı yazdım. Bunların 42 tanesi internette okunuyor. Forumdaki yazılarımı okumanız beni çok sevindirdi. Hayatta hedefi 12'den vurmanızı isterim. Sağlıklı ve mutlu kalın.

Bence siz kendi öykünüzü yazmaya başlamışsınız o kırtasiye dükkanıyla.Okuyalım diye paylaşıyorsunuz zaten devamı gelir umarım.

Alıntı ile Yanıt