Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2023, 20:44   #1
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
vBSEO: Like -> Beğen Çevirisi | Türkçe Dil Paketi

vBSEO: Like -> Beğen Çevirisi | Türkçe Dil Paketi
Www.TrendForum.Net

Daha önce @Bahtiyar; vBSEO 3.6.0 like "Teşekkür Et" Çevirisi - Türkçe Dil Paketi adlı konuda like sistemindeki metinleri "teşekkür et" şeklinde tercüme ettiği dil dosyasını paylaşmıştı. Ancak artık teşekkür butonu ve kullanımı, bu tabir çok eskide kaldığından; bugün genel bir Türkçe dil paketi paylaşmışken biraz kendimden de bir şeyler katıp TrendForum'da kullandığımız vBSEO like çevirisini paylaşmak istedim.

Bu dosya, bizzat benim tarafımdan, TrendForum.Net için vBSEO like bölümlerinin Türkçeye çevrilmiş dil yamasıdır. Mevcut dil paketinizin üzerine yazdırarak etkinleştirebilirsiniz.

Önemli Not: Paylaşırken ek düzenleme yapmadım, bizdeki beğen butonu grafik olduğu için "" görselini çekiyor. Dil paketini kurmadan önce herhangi bir düzenleyiciyle .xml dosyasını açıp trendforum.net diye aratarak ilgili URL'i düzenleyebilir ya da bu size karmaşık gelirse, grafiksiz direkt buton olarak kullanmak için; kurduktan sonra cümlelerde ara kısmından trendforum.net diye aratıp çıkan like sonucundaki tüm kodları silip; "Beğen" olarak kaydederseniz bundan başkaca bir alanda TrendForum.Net reklamı bulunmamaktadır. İşinize yaramasını umarım.
Sunucumuza eklenmiş dosya
Dosya tipi: xml vbseo-language.xml (3.9 KB (Kilobyte), Eklenti toplamda 4 kez indirilmiştir.)

Alıntı ile Yanıt