Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2022, 03:47   #24
Çevrimiçi
Alistair 
~NFFNSNC~
Yanıt: Tengrizm (Türk Deizmi hali)




GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Normalde bu tür konularda hep kavga ederim genel anlamda yorumları ciddi konular olunca kaynak sunarak bir çok kaynağın ortak noktasıyla yorum yaparım.. Herkes bunu kendi yorumum sandığından bana düşman kesilip tartışma çıkarmak için fikir özgürlüğünü önüme kalkan koyarlar.. Bu konu her sene bir yerlerde mutlaka yeniden pişirilip önümüze koyulur.. Ve ne hikmetse bu hep ters inanç olan müslüman islam kisvesi altında çoğunluk olan yerlere servis edilir.. Ben hiç islam harici bir sitede kaynakta islami paylaşım görmemiş bir insanım.. O yüzden bana çok garip geliyor bu konular.. Misyonerliğin gelişmiş ürünü bu durumlar benim için..



Kimse kimsenin inanmadığı birşeye o zaman saygu duy deme ceraretinde bulunmamalı.. Bir insan inanmadığı birşeye saygı duymaz...



Bu konunun asıl kaynağı yeni zamanda mitoloji olarak işlenmesi gerekir.. (bence)



Kendi kaleminizden bölümü olduğu için sanırım kaynak direk konu sahibi oluyor.. Belki ilerleyen zamanda tartışma ortamı doğarsa bu konular bilgi yükü altında tartışa biliriz.. Şu aralar ortalık mevsimsel stresli olduğu için bir giriş yapmıycam.. Ama bir konunun işlenmesi irdelenmesi güzel.. İster inansın ister inanmasın.. Bir sorgulama var yani..

Katkınızı mutlaka bekleyeceğim.

Evet kendi görüşlerimi ekliyorum ve ekleyeceğim de. : )
__________________
"The saddest summary of a life contains three descriptions: could have, might have, and should have."





İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.

 
Alıntı ile Yanıt