Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2024, 08:24   #1
Çevrimdışı
Efrasiyab
Tolga Savacı Vefat etti




Tolga Savacı Vefat etti
Www.TrendForum.Net

Ünlü oyuncu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Savacı'nın vefat haberi sevenlerini yasa boğdu.




Eşi Nermin Bezmen, acı haberi Instagram hesabından duyurdu. Bezmen paylaşımında, "Yüreğim kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.



1963 yılında İstanbul'da doğan Savacı, Fransız Koleji'nden mezun olduktan sonra 1983'te mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitti. Bir süre motosiklet yarışçılığı da yapan Savacı, 1985 yılında Banu Alkan ile başrol oynadığı "Arzu" filmiyle sinemaya adım attı.

Aynı yıl Hülya Avşar ile "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmlerinde rol alan Savacı, "Kurtlar Vadisi", "Yaprak Dökümü", "Adını Feriha Koydum" gibi birçok popüler dizi ve filmde de yer aldı.

Savacı, 2015 yılında yazar Nermin Bezmen ile evlenmiş ve ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşamaya başlamıştı.

Tolga Savacı'nın vefatı sevenlerini ve Türk sinema camiasını yasa boğdu. Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından Savacı'ya veda mesajları paylaştı.
__________________
Aklında fikir olmayanın, dilinde küfür; kalbinde muhabbet olmayanın elinde şiddet olur. / İhsan Fazlioglu

sei dolorosamente bella
 
Alıntı ile Yanıt