Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2024, 00:05   #13528
Çevrimiçi
Beatrice
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle




Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Beatrice yıllar önce bir çocuk vardı, gerçek adını söylemeyeyim ama tüm kimlik bilgilerini bulmuştum. Erkek olduğu halde kadın gibi davranıp, kendini öyle tanıtıp özellikle IRC sunucularının help departmanlarına ve üst yönetimlerine girip erkeklerle sevgili olup dalga geçerdi. Yıl 2008 falan, bana toslamak gibi bir hata yapınca bütün her şeyini dökmüştüm. Ama arkadaş olduk, itiraf da edince ifşalamadım. Benim dışımda abartısız o dönemin tanınmış kişilerinden en az 4-5 kişiyi avlamıştı. O zamanlar 19 yaşındaydı, ben 16 yaşındaydım; inanılmaz zeki bir çocuktu. En son 2019 gibi bir hal hatır sohbetimiz oldu. Ama bu adamın herhangi bir eşcinsel eğilimi falan yoktu, tamamen kendi kendine eğlenmek için böyle yapıyordu.

Bunu neden anlattım? Böylesini de gördük, deneyimledik. Şu anda karşılaştığımız vaka da böyle bir durum olabilir, dur bakalım çözecez. Ben kafaya takarsam çözmeden bırakmam.

Not: Yazdıklarım bu forumla alakalı değildir arkadaşlar.

Kerimcan durmaz da gay ayağına takıldı şimdilerde sakallı bir erko kim ney napıyo bende şaşırdım. Ha benimde bir anım var anlatmıştım galiba kapıma ayıcık gelince ayıktığım
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt