Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2022, 20:27   #2
Er Şaban
Charismax
Yanıt: “Dul” Kadın olmak utanılacak veya ayıplanacak bir şey mi?

Değil'de ayrılış hikayelerini saçma bir şekilde kendisini masum anlatmaları saçma.. Ayrıca dul olanda bekarım edasında... Ben kendi kültürüm ve öfr'ümde bekarlığı hiç evlenmemiş olarak bilirim.. hiç evlenmeden bekaretini kaybedenler ise yine bekardır...

Ama, lakin, yalnız, başından evlilik geçtikten sonra dul olmasını sadece bekar bir kadınım demesinede ayar oluyorum.. İlk etap'ta avına yaklaşan timsahlar... pardon bu belgesel'den alıntıydı..

İlk etapta arkadaşlığı bekar bir kadın gibi kurarak bekaretimi zamanında sevgilimle kaybetmiştim demeleri... Veyada iş son noktaya geldiğinde ben daha önce evlendim boşandım demeleri yüzünden.. dul kadınlara yıl 2022 senesi bile olsa türkiyede erkekler açık kapı der...
Bunun anlamını bilmeyen yoktur burda 18 yaş altı kimse yok..

Dul kadın olmak ayıp değildir çekinilmeye kapı açacak birşeyde yoktur... Dul'san dulsun... ben geçmişi gildim diyerek o geçmiş silinmez.. çünkü dul kadının evllik önü her zaman açıktır... biraz şeffaf olmaları gerekiyor bence...

Ben nasıl herkese evliyim falanca eşim var diyorsam ilk tanışmanın bir kaçıncı dakikasında..
Bu hatunlarında merhabalaşmaları ilerlediğinde karşılıklı soruları olduğunda söylemesi mecburdur..

Eğer saklayıp samimiyetten sonra söylerim kafası varsa bu kadın utansında çekinsinde bence...

Türkiye şarlarının gerçeklerini yok sayamazsınız bu ülkede bu böyle... böyle düşünsenizde böyle düşünmesenizde böyle...

Erkekleri içinde aynı şekilde dul olan dulum desin... yaşı 40 olup 20 yaşındaki kızlarla flörtleşmek ? Evli olup boşandım demek ? O çe 'misiniz abi.. bak küfür etmedim.. açılımını sonra yazarım..

Alıntı ile Yanıt