Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2024, 20:56   #1
Çevrimiçi
Beatrice
Trendforum.Net 2.Yılımız Kutlu Olsun




Trendforum.Net 2.Yılımız Kutlu Olsun
Www.TrendForum.Net




Merhaba Trendforum Ailem

Her anını huzur ve mutlulukla, hileye hurdaya bulaşmadan geçirdiğimiz bir yılımızı daha tamamladık, bunun da haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.. Trendforum 2 yaşında.
İlk günden bu güne gelene kadar her zaman dediğim gibi, sizler varsanız bizler varız. Bu bağlamda tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum, ayrıca tüm yönetici arkadaşlarıma, yıl boyunca yönetim ekibimizde bulunmuş şu veya bu sebeple ayrılmış arkadaşlarıma da gösterdikleri destek, yardım, fedakarlık ve özveri için çok teşekkür ediyorum.

Trendforum kurulduğunda ben bu kadar başarılı olacağımızı beklemiyordum. Ben ne webden anlarım, ne teknikten anlarım, ne grafik tasarımcısıyım sadece bir kadın olarak bu yola çıktığımda bu kadar zor olacağını düşünmezdim. Daha önce başka forumda genel sorumluluk yapmıştım hala adminlik yaptığım irc forumları var. Ama bir forumu kurmanın sahibi olmanın, her türlü zorluğun üstesinden gelmenin meşakkati bambaşka bu konuda da ilk günden beri yanımda olan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İyiki varsınız..

Geçen yılda söylediğim gibi; Her zaman bir arada olmak, Birlikte çok daha güzel anılar biriktirmek dileğiyle...
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt