|
Kerem kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
|
Başlık genel forumlarla ilgili diye giriyorum bir ikidir ama hacivat karagöz atışması gibi bir ortam var içerde. Genel forum siteleri eğlence üzerine kurulmuş bir ortam bana sorarsanız, şahsen ben yıllar önceki sohbet ortamlarını aradığım için kopamıyorum genel forumlardan.
|
İlk iki yorum indeksi çekti zaten gerisi ya tutarsa bir kaç kelime mantığı çok önemli değil
Aynı şekilde bende senin gibi düşünüyorum ama ben forumcu değilim paylaşım forumcusu değilim onu her yerde söylüyorum zaten
Şimdi sen olmasan o olmasa şu olmasa bu şurdaki olmasa forum diye birşey yoktu şuan..
Yani birde sosyal mesaj vereyim ben genel anlamda site yöneten arkadaşlara .. Üye varsa sobote edilen konular varsa fazla sıkmayın etsin.. 3 günlük dünya toprak olup gitcez... dsfsdg
Ya eskiden şey olurdu... Konu ile alakasız yorumlar yapmayalım diyen moderatörler konu içine yazar çıkardı...
Sonra birbirinden habersiz bir moderatör daha gelirdi konuyu 5 dakika kitliyorum konu başlığı ile alakasız yorumları temizliyorum yazar kitler çıkardı..
En sonda moderatörlerden'de habersiz admin girerdi konuya .. sen sen ve sen 3 gün banlandınız diyip konuyuda tam kitleyip ban duyurusu açardı
Abi o zamanların yönetimide bir başkaymış sdfsdf