Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2022, 00:20   #23
Kerem
Trend Üye
Yanıt: Genel Forum Siteleri İçin'de En İyi Kategori Sizce Hangisi ?

GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
İlk iki yorum indeksi çekti zaten gerisi ya tutarsa bir kaç kelime mantığı çok önemli değil Aynı şekilde bende senin gibi düşünüyorum ama ben forumcu değilim paylaşım forumcusu değilim onu her yerde söylüyorum zaten Şimdi sen olmasan o olmasa şu olmasa bu şurdaki olmasa forum diye birşey yoktu şuan..
Yani birde sosyal mesaj vereyim ben genel anlamda site yöneten arkadaşlara .. Üye varsa sobote edilen konular varsa fazla sıkmayın etsin.. 3 günlük dünya toprak olup gitcez... dsfsdg

Ya eskiden şey olurdu... Konu ile alakasız yorumlar yapmayalım diyen moderatörler konu içine yazar çıkardı...

Sonra birbirinden habersiz bir moderatör daha gelirdi konuyu 5 dakika kitliyorum konu başlığı ile alakasız yorumları temizliyorum yazar kitler çıkardı..

En sonda moderatörlerden'de habersiz admin girerdi konuya .. sen sen ve sen 3 gün banlandınız diyip konuyuda tam kitleyip ban duyurusu açardı

Abi o zamanların yönetimide bir başkaymış sdfsdf

Heh beni ilk forum kurmaya sevk eden öyle bir ekipti işte İlk forumlarla tanışmam 2004 ya da 2005 yılıydı. Sonra 2008 yılına kadar takıldığımız bir forum vardı. Böyle bir iki kafadar o zaman yaşımızda 21 -22 her üyeye sataşıyoruz. Tabi yönetim ilk beni banladı , sonra benim banlanmama itiraz edenler banlandı. O zamanlar bilirsiniz msn i aktif kullanırdık, msnden konuşurken neden bizde bir forum kurmayalım dedik ve ilk forumu kurduk. Bizi kovan forumun adı mavi karanlık ki bileniniz vardır, bizim forumun adını karanlığın aydınlığa kavuştuğu forum olarak açtık. O zamanlar forumlar daha aktifti, yani şurası aktif burası sinek avlıyor gibi değil. Kim forum açsa belirli bir kitleyi toplayabiliyordu.

Nereden geldik biz buraya Hah, yönetimdekilerin hoşgörülü olması önemli, kışla yönetilmiyor. Nezih ortam bozulmadığı sürece herkes istediği gibi sohbet edebilmeli.

Alıntı ile Yanıt