Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2022, 00:53   #24
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Genel Forum Siteleri İçin'de En İyi Kategori Sizce Hangisi ?

Kerem kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Heh beni ilk forum kurmaya sevk eden öyle bir ekipti işte İlk forumlarla tanışmam 2004 ya da 2005 yılıydı. Sonra 2008 yılına kadar takıldığımız bir forum vardı. Böyle bir iki kafadar o zaman yaşımızda 21 -22 her üyeye sataşıyoruz. Tabi yönetim ilk beni banladı , sonra benim banlanmama itiraz edenler banlandı. O zamanlar bilirsiniz msn i aktif kullanırdık, msnden konuşurken neden bizde bir forum kurmayalım dedik ve ilk forumu kurduk. Bizi kovan forumun adı mavi karanlık ki bileniniz vardır, bizim forumun adını karanlığın aydınlığa kavuştuğu forum olarak açtık. O zamanlar forumlar daha aktifti, yani şurası aktif burası sinek avlıyor gibi değil. Kim forum açsa belirli bir kitleyi toplayabiliyordu.

Nereden geldik biz buraya Hah, yönetimdekilerin hoşgörülü olması önemli, kışla yönetilmiyor. Nezih ortam bozulmadığı sürece herkes istediği gibi sohbet edebilmeli.

Abi sana laf soktular bunları yazacağını bildikleri için.. @Erşan Kuneri bak bu adam şurda laf soktu sggfgsdfg

Hadi inş... kapışırsınız bekliyorum

Üyeler site açınca site sahipleriyle muhabbet kurmaya çalışması

arkandayım abi ahahha

He ya biraz anlatmıştın... önceden gerçekten öyleydi açılan her forumda mutlaka birileri oluyordu
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt