Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2024, 11:24   #2
Çevrimdışı
SpotifAyhan
Moderatör
Yanıt: Deep House Müzik yapan Türk DJ leri Tanıyalım.




DJ KANTİK



Ülkemizde ünü hızla yayılan bir müzisyen yetişiyor. Adı Ferhat Kantık. 1987 yılında Manisa’da doğdu. İlköğretim sürecinde, tüm hobileri okulundaki elektronik ses ekipmanları oldu. Eğitim ve öğreniminin 5. yılında uygulamalı ders olarak okulunda ses ekipmanları üretti. 2001 Yılında İmo Uluslararası Denizcilik Organizasyonu, TC.Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Lisesi’ni kazandı.

DOĞUŞTAN DJ

Başarılı bir öğrenci olan Ferhat Kantık, Eğitim süresi bittikten sonra müziğe ve denize olan ilgisini kaybetmedi. İlk olarak organizasyon şirketlerinin tonmaister ve Dj'liklerini yapmaya başladı.
Üretime ilgisi olan Ferhat Kantık nam-ı diğer DJKANTIK Dünyanın en büyük stüdyo Technologysi üreten Steinberg firmasına,electro pluck ve bubbling instrumalar programlayıp sundu. 2006 yılında dünyadaki birçok müzik üretim yarışmalarına katılıp uluslararası Dj sıralamalarına girmeye hak kazandı.
(Britney Spears - Break The Ice) Productionu ile TheDjList’de Dünyadaki en iyi 150 Dj arasına girerek Türkiye’yi temsil etti.
2007 ilk projesi olan "Cep Melodi" Productionları ile hedefini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
Electronic müzikte başarılı ranklar elde eden Ferhat Kantık, Dünyanın çeşitli yerlerindeki eğlence işletmelerinde, benimsediği müzik politikasını beğenilerle sundu ve sayısı oldukça fazla referanslar edindi.

EN ÇOK DİNLENEN TÜRK

2009 yılında çıkardığı (Electro Clubbing) Albümü internette yüz binlerce kişiye ulaştı. Fanlarının sayısı her geçen gün artıyor.
2010 yılında Dünyada en çok dinlenen Türk Dj olarak kayıtlara geçti.
Arama motorlarında yaklaşık 2.500.000 sayfa sonucu vererek en çok aranan ve paylaşımı en fazla olan Dj unvanına kavuştu. Ülkesinin sınırlarında kayıtlı en fazla fana sahip Dj olarak Google gibi büyük arama motorlarının Türkiye’de referans gösterdiği tek Dj oldu.
Turkish Maritime Task Group 2011 Aktivasyonu kapsamında Abu Dhabi, Muskat, Karachi, Mumbai, Yambu, Dubai, gibi dünyanın çeşitli metropollerinde görev organizasyonlarına katıldı, ülkesinde en çok yurtdışı organizasyonu yapan sanatçılardan oldu. 2012 Mart Ayında Facebook.com Dj Database istatistiklerinde ve topdeejays.com beğenme ve dinlenme istatistiklerinde, yarım milyon kayıtlı fan ile Dünyada Facebook üzerinde en çok beğenilen 50 Dj Arasından 39’unculuğa kadar yükseldi.

İLK 100’E GİRDİ

Yine 2012 Yılı Topdeejays.com Real istatistiklerinde google,
facebook, twitter, soundcloud, youtube gibi sitelerde dinlenme ve beğenilme oranı istatistiklerinde Dünyada en iyi House / Tech House / Tribal House Müzik Üreten Dj’ler arasında ilk 100 de 96’ıncı sırayı aldı.
1000’i aşkın Productionu ve çok önemli müzik birikimi arşivine sahip olan Ferhat Kantık, yerli, yabancı birçok sanatçının müzik altyapısını oluşturdu ve sektöre birçok reklam müziği kazandırdı.


En çok ilgi gören yapımları

Dj Kantik - Teriyaki Boyz - Tokyo Drift & Sean Paul - Temperature (Remix)






Dj Kantik - Shenai (Original)




Dj Kantik - Missing Eyes (Original Mix)




Dj Kantik - Kul (Original Mix)




Devamı Gelecek..
__________________
Müzik Hayattır

Son düzenleyen SpotifAyhan; 30 Haziran 2024, 11:30.
 
Alıntı ile Yanıt