Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2024, 12:23   #9
Çevrimiçi
Oralet
Saygın Üye
Yanıt: Temur'dan alışveriş yaptınız mı hiç? Temur'dan alışveriş yapmak güvenli mi?




Sık reklamlarına dayanamayarak kısa bir araştırmadan sonrada benim de defalarca kez yüksek miktarda alışveriş yaptığım site.
Emsallerine nazaran aracılık yapmadığını, tüm ürünleri deposundan gönderdiğini okumuştum.
Ödeme esnasında çıkan vergi harici vergi ödemesi yapmanıza gerek kalmıyor. Birçok ürün vergili haliyle bile ülkemize kıyasla gayet uygun, çevremde de elektronik dahil olmak üzere henüz şikayetçi olan görmedim ancak dikkat etmek gerek.
Farklı bir platformda Türkiye müdürü olarak görevlendirilen arkadaşa denk geldim. Bunun yanısıra referans kodlu alışveriş özelliğiyle de Türkiye pazarında daha fazla yer edinecek gibi duruyor.
Ülkece uygun fiyatlı ürünleri severiz ya da mecburuz bilemiyorum..


gupse kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Çin baglantili bir site geliryle Uygur Türklerine zulmeden ve yine Uygur Türklerini köle olarak calistiran bir site.

Uzun süredir çevremde kimseden Doğu Türkistan’la, Uygur Türkleriyle ilgili bir şey duymamıştım.
Günümüzde de çok net örneklerle görüleceği üzere tarih boyunca adeta çifte standart uygulandı. Farklı ırklara sahip milletler, ülkeler belli maskelerle koruma altına alınırken, her türlü yardım - boykot kampanyalarıyla kapılarımız açılırken Uygur Türkleri için hiçbir şey yapılmadığı gibi görmezden de gelindi. Uygulanan psikolojik ve fiziki asimilasyon, soykırım hep görmezden gelindi. Birkaç STK’nın kendince tepkileri dışında Doğu Türkistan için hiçbir çalışma yapılmadı. Yapılmadığı gibi Türkiye’ye alınmadan havalimanından geri çevrilen, ülkemize girmemesi için vize verilmeyen liderleri de unutmadık. Aslında söyleyecek daha çok şey var da…
Hiç bu açıdan bakmamıştım, yaptığım alışverişlerden utandım sanırım şu an.
__________________
**
 
Alıntı ile Yanıt