Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2022, 14:58   #1
Çevrimiçi
Beatrice
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cesedi dondurucudan çıktı!




3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cesedi dondurucudan çıktı!
Www.TrendForum.Net

3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cesedi dondurucudan çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak 3 yaşındaki kızlarının fuhuş tacirleri tarafından kaçırıldığını belirten aile, acı haberle yıkıldı. Lina Nazlı Erbay'ın cesedi dondurucudan çıktı. Talihsiz yavrunun vücudunda darp izlerine rastlandı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir aranıyordu! Melisa ve eski kocası Abdurrahman Erbay'ın canlı yayında verdikleri bilgiler doğrultusunda Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 3 yaşındaki Lina Nazlı'yı kaçırdığı iddia edilen Mehmet Aksu'nun Şahinbey İlçesi Seyrantepe mahallesindeki işyerine operasyon düzenlendi.



Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları aramada derin dondurucuda bir kız çocuğuna ait ceset bulundu.



3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'a ait olduğu düşünülen ve üzerinde yoğun darp izlerine rastlanan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu Gaziantep Morguna kaldırıldı.

Genç kadına fuhuş yaptırmak için alıkonulan çocuklardan 1,5 yaşındaki Naime de canlı yayına telefonla katılan bir kadının evinde bulunmuştu.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri yürek sızlatan cinayetle ilgili yaptıkları araştırma sonucu G.T. ve M.A.'nın da aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı.

__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt