Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2024, 17:38   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“Avengers” Yönetmenlerinden Dev Bütçeli Bilimkurgu Filmi: “The Electric State” için İlk Fragman Yayınlandı




“Avengers” Yönetmenlerinden Dev Bütçeli Bilimkurgu Filmi: “The Electric State” için İlk Fragman Yayınlandı
Www.TrendForum.Net

The Electric State filmi için geri sayım başladı. Russo Kardeşler’in dev bütçeli Netflix yapımından ilk fragman paylaşıldı.



The Electric State filminden ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Millie Bobby Brown ve Chris Pratt’in paylaştığı Netflix yapımı, devasa bütçesi ve iddialı kadrosu ile dikkat çekiyor.

Retro-fütüristik dijital sanat çalışmalarıyla adından söz ettiren İsveçli Simon Stålenhag’ın aynı isimli eserinden uyarlanan The Electric State; bilimkurgu ve gerilim türlerini bir araya getiriyor. Kardeşini bulmak üzere tehlikeli bir yolculuğa atılan gencin hikâyesini konu alan yapımda karaktere sırlarla dolu bir robot ve tuhaf bir serseri eşlik ediyor.

Captain America ve Avengers filmleri ile Marvel Sinematik Evreni’nin dönüm noktalarında yönetmen koltuğunda oturan Russo Kardeşler, son olarak 2022 yılında yine bir Netflix projesi olan The Gray Man ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.



320 milyon dolarlık bütçesiyle Netflix’in en maliyetli yapımları arasına adını yazdıran The Electric State, Russo Kardeşler’in sıradaki durağı olacak.

The Electric State Filmi Alternatif Bir 1990’larda Geçiyor

İzleyicileri 1990’lı yılların alternatif bir versiyonuna götürmeye hazırlanan film, bilinçli robotlar ve insanların barış içinde bir arada yaşadığı bir dönemin büyük bir isyanla sona ermesinden yıllar sonra başlıyor.

Simon Stålenhag tarafından yazılan ve resimlenen grafik roman, sürükleyici kurgusu ve çöküşe sürüklenen dünyanın tasviri nedeniyle eleştirmenlerden övgü dolu yorumlar almış ve çeşitli mecralarda Blade Runner’la kıyaslanmıştı.



Yapımda Millie Bobby Brown, bir zamanlar toplumun hayati bir parçası olarak görülen robotların artık sürgünde olduğu parçalanmış bir dünyada yolunu bulmaya çalışan yetim bir genç olan Michelle’i canlandırıyor. Michelle’in dünyası, küçük kardeşi Christopher tarafından kontrol edildiğini açıklayan robot olan Cosmo ile tanıştığında alt üst oluyor.

Christopher’ın öldüğünü sanan Michelle, kardeşini bulmak için Amerika’nın güneybatısında uzun soluklu bir maceraya atılıyor. Yol boyunca Michelle, bir kaçakçı olan Keats (Chris Pratt tarafından canlandırılan) ve onun alaycı robot yardımcısı Herman (Anthony Mackie tarafından seslendirilen) ile bir araya gelerek robotların artık saklanarak yaşadığı uzak bir çöl alanı olan Dışlama Bölgesi’ne giriyorlar.

The Electric State Fragmanı | İZLE


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Filmin oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Chris Pratt ve Anthony Mackie ile birlikte Jason Alexander, Giancarlo Esposito, Stanley Tucci, Woody Norma, Woody Harrelson, Brian Cox, Jenny Slate, Hank Azaria, Colman Domingo ve Alan Tudyk gibi isimler yer alıyor.

Filmin senaryosu ise Marvel Sinematik Evreni’nde de birçok yapımı kaleme alan Christopher Markus ve Stephen McFeely ikilisi tarafından yazılıyor.

The Electric State filmi 2025 yılı içerisinde Netflix’te yayınlanacak.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt