Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2024, 17:43   #1
Çevrimiçi
KoJiRo
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Gandalf’ın Yer Aldığı Birden Fazla “Yüzüklerin Efendisi” Filmi Olacak: “The Hunt for Gollum” ise Tek Bölüm Sürecek




Gandalf’ın Yer Aldığı Birden Fazla “Yüzüklerin Efendisi” Filmi Olacak: “The Hunt for Gollum” ise Tek Bölüm Sürecek
Www.TrendForum.Net

“The Hunt for Gollum” filminin iki bölümden oluşacağı iddiası yalanlanırken Gandalf’ın da geri döneceği birden fazla Yüzüklerin Efendisi projesinin yolda olduğu açıklandı.



The Hunt for Gollum filminin senaristi, bir süredir gündemde olan “iki bölümlük yapım” iddialarını çürüttü. Bununla birlikte, Yüzüklerin Efendisi evreninde geçecek yeni yapımlara dair de ipuçları verdi.

Yüzüklerin Efendisi senaristi Philippa Boyens, Empire dergisine verdiği röportajda The Hunt for Gollum filminin tek bir film olacağını kesin bir dille ifade etti.

“Kesinlikle iki film olmayacak! Bu gerçek bir yanlış anlamaydı. Çünkü şu anda kavramsal olarak iki farklı canlı aksiyon filmi üzerinde çalışıyoruz. İlki The Hunt for Gollum, ikincisi ise henüz onaylanmadı.”

Andy Serkis’in hem yönetmen koltuğunda oturacağı hem de Gollum karakterini canlandıracağı The Hunt for Gollum filmi, Yüzük Kardeşliği’nin ana olaylarından kısa bir süre öncesinde geçecek. Boyens, filmin Bilbo’nun doğum günü partisi ile Moria Madenleri arasındaki zaman diliminde yoğun bir hikâye anlatacağını belirtti.



The Hunt for Gollum Filmi Dışında Yeni Orta Dünya Projeleri Yolda

Gandalf’ı canlandıran Sir Ian McKellen’ın daha önce verdiği bir röportajda The Hunt for Gollum’un iki film olacağını ima etmesi söylentilerin yayılmasına neden olmuştu. Boyens, bu durumu şöyle açıkladı:

“Birçok fikir üzerinde çalışıyoruz ve bu fikirlerin çoğu Gandalf’ı içeriyor. Dolayısıyla Gandalf, potansiyel olarak iki canlı aksiyon filminde geri dönebilir.”

Boyens ayrıca aralık ayında vizyona girecek anime film The War of the Rohirrim’in başarılı olması durumunda daha fazla animasyon Orta Dünya hikâyesinin gelebileceğini de belirtti.

“Anime olarak inanılmaz olacak muhteşem bir ikinci filmimiz var. Ancak önce buna bir ilgi olup olmadığını görelim.”



Diğer Oyuncuların Orta Dünya’ya Geri Dönüş İhtimali Ne?

Elrond’u canlandıran Hugo Weaving, kısa bir süre önce karakterin ölümsüz olması ve kendisinin yaşlanması nedeniyle Orta Dünya’ya dönmek istemediğini belirtti. Öte yandan Orlando Bloom (Legolas) ve Viggo Mortensen (Aragorn) rollerine geri dönmeye sıcak baktıklarını ifade ettiler.

The Hunt for Gollum filmi IMDb’ye göre 2026 yılında vizyona girecek ve Peter Jackson yapımcılığını üstlenecek. Filmin kadrosu Andy Serkis dışında henüz netleşmedi.

Yüzüklerin Efendisi hayranları için Amazon’un Güç Yüzükleri dışında da heyecan verici bir dönem başlıyor gibi görünüyor. Ancak projelerin tam olarak nasıl şekilleneceği ve hangi karakterlerin geri döneceği konusunda kesin bilgiler için biraz daha beklemek gerekecek.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt