Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2022, 19:08   #230
Çevrimdışı
Never Give Up
Your Ego, My Lego
Yanıt: Düşün ki o bunu okuyacak




GoldenBoy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Şimdi bu kadın buralarda ve her yerde olduğu için her an' onun beyninde kayıtta ss'de alamıyor kocası çocuğu var falan batarım çamura diye.. Burda benimle benim ekürü'mün hiç sevmiyorumda işte ekürüm kjhgkdk onun ve benim karşıtıma eleman arayışında.. 3 sitede dolanıyor özellerde naber nasılsın yoklaması çekiyor.. benim veya ekürümün bir konusu açılsa bilgi alacak yada bilgi verecek.. ama oyunu bizden başka kuran ve kurulan oyuna bizden başka giren olmadığı için salak salak kalıyor ortada..
Sen ki kendi sitende hani hepinizin sitesi ya çevrim içi çevrim dışı olaylarına takılan bir kadınsın.. bunu söylemene rağmen kim inanır sana ben falanca yerden çıkmıyorum demene ? Çıkmıyorsun evet mesela buradan.. Ya ben evliliklere saygı duyarım o yüzden bu iş içinde olmuycam ... Yalnız benim üzerime bir konu duyum haber kulis duyarsam abbbbooww o zaman.. Aynısı ekürüm içinde geçerli onunda hakkında bir arayışa girme.. Çünkü senin bu olayın tam sahte entrika olur.. Hani seni saymıyoruz biz sen bi direk arka kapıdan toz ol.. Biz senin altın yol sahibini çıkarıcaz ama sırası zamanı var.. Beni tanıyorsun.. Benim adım fatih (Arif)

Ha imkanın varsa şu köpeğide tut İnstagram facebook twitter hesabımda sinsice gezip tenha saatlerde saçma sapan yorum atmasın... Alırım onun aklını.. Güneş balçıkla sıvanmaz derler ama ben sizi bir sıvarım sıvadığım şeyde balçık olmaz..

Yine kime taktın kanka baya giydirmişsin mesajda
Allah senin diline düşürmesin kimseyi Fatih
__________________
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
#SOMA
 
Alıntı ile Yanıt