Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2022, 00:53   #4
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Kendine site yap tanıt

Bunu ben r10'da açtım konumu sildiler ..
Kusursuzluğa lüzum yok.. forum sitesi mantığında mesela en basitinden ilk smf java"da kullanabilir arayüzde.. yetenek varsa dedim ya ben eskiyim her yolu yapar üye olunacak ve iki kategoriye konu açacak bir demo site hazırlarım.. kesinlikle hazır kodlar'dan değil.. html hazır kalıp çeker zaten php hazır olursa yakalarım kendi satırını kendisi kodluycak.. daha doğrusu ben yaptım diyebilecek..ve bütün dosya yolları trend forum adını geçirecek'ki onun elinden çıktığını bilelim 15 gün neden dedim? Her yolu değiştirip sitesi online çalıştıramaz kurnazlık yapılırsa..

Html arayüz olur
Php panel kurar html arayüzüne çeker
Css html php kullanır
Js dosyası atar jsoon gömer Nasıl istiyorsa .. blog kolay iş indeks sayfası hazırla veritabanı kur giriş çıkış olur onu internetten bakarakta yaparlar..
Hatta terimde kullanabilirim ama ben diyorum'ki mini bir forum sitesi yaparım.. tam işlevli olmaz belki üyeliğini alır konusunu açar çıkar hiç bir sorunda yaşamaz..
Tutupta bir siteyi baştan tasarlayamam arayüz olması yeterli.. merak ettiğim spricht kodlaması hakkında ne biliniyor..
Belki ben salağım farklı bişey yapıcam .. işk etap girişte ben kendime güveniyorum soruldukca sızar yapılması gereken.. varsa çok terim dilli arkadaş uygulama olarak yapalım..

Hatta phpbb şeklinde düz beyaz bir arayüz en basitinden... ya bana üye ol.. kategori içimde konu aç bırak şeklinde bir ayayüz yapılmasıda yeterli.. root panel olmayacağı için.. sitesini tasarlarken veri tablosundan bi 3 satır eklekler herhalde main forum olarak.. arayüzü yapan onu kolay yapar...
Bak ben bu konuyı r10 açtım.. bana burası meydan okuma yeri değil ticaret yapıyorlar dediler..ben bir kaç kişi için onu açmıştım webmaster sitesimi yok yine açarım o kişileri görünce.. kaçamazlarr..

Bak şunu yapsınlar razıyım

Ama konuşmasınlar yapsınlar abi
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt