Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2022, 21:26   #258
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Şu An Ne Düşünüyorsunuz?




Şuan düşündüğüm şey ticari değil ama bir imkan dahilinde eser yer değişimi olacak..

Ben site kurdum bu kurulum çakmadan çukmadan bir dosya ile oluşuyordu..
Taban xenforo ama diğer dosya dizinlerinin dosyaları farklıydı mesela css okuma yazma dosyaları smf mantığını html yönlendirme mybb dosya özelliği taşıyordu..
Bunları orjinal dosyayla değiştirdim..

Hiç bir eklenti yüklemedim url ayarlamasını default + el ile türkçeleştirdim..
Dil dosyam zaten piyasada bulunmayan kendi dil dosyam içerisinde seo denilen o saçmalığı barındırıyor oda benim kafamın algoritmasının uydurduğu bir'şey.. alan adım tek bir profile değil her profile uydurulabilecek kalitede'dir.. ister genel foruma ayarla ister sound ister irc ister islami site kafana göre hepsine uyar..

Yani özetle ben bir site devrediyorum diyorsam satacağım diyorsam.. Bunu yaparken web yazılımcı bir arkadaş veya gerçekten developer bir arkadaşında satın alacağını düşündüğümden... Sattıktan sonra arkamdan salak denmemesi için' ona göre bir proje çıkarıyorum ortalığa..

Yani bana kimse diyemez ben şunu şundan aldım şöyle çıktı.. Kazıklandım gibi bir tabir kullanamaz.. Çünkü ben ona mercedes satıyorum'dur onu teslaya çevirmesi ona kalmış.. yada bir şahin doğana..

3 ay içinde lisanslamayı düşünüyordum vazgeçtim...

+++ bir ekleme site 20 yıl bile geçse ilk kurulum gibi hafif olacaktır.. Dosya ekleme adına bir iz bulamazsınız .. teşekkürler nihhahaa
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt