Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2022, 20:58   #832
Regex
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Genel Sohbet

Mario kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Burada devamlı takılmayacağım zaten, öylesine uğradım. Devamlı takıldığım bir yer var çünkü. Dolayısıyla nick değiştirme durumu söz konusu değil. Hem neden banlanayım? Ayrıca Burdan'da diye bir kalıp yok Tagındaki cümlede mevcut olan kesme işareti de yanlış. Charismax seni İmla hatalarından yakaladım Sen @Erşan Kuneri, namı değer Regex ile kavgalı değil miydin ya? Ne çabuk barıştınız Kendi forumunda ''Düşün ki O bunu Okuyor'' başlığından yardırdığın başkası mıydı yoksa?

Merhaba Yunus,

Öncelikle senin anlayamadığın bir durumu düzeltelim. Daha doğrusu anlıyorsun da manipüle etmeye çalıştığın için öyle yansıtmak işine geliyor esasen. Ben de, Fatih de kendimizi gizleyecek; farklı bir kılığa yahut kimliğe bürünecek, buna ihtiyaç duyacak kişiler değiliz. Ha keza benim bu piyasada yaptıklarım ortada ki, görüyorum, sen bayağı gayet iyi takip ediyorsun.

Aramızdaki fark; biz burada biraz değişiklik olsun diye kullanıcı adlarımızı değiştirdik, özümüz aynı. Burada bulunan bütün insanlar, yöneticisinden üyesine varıncaya dek bizi tanıyorlar. Yani güzel bir dedektiflik örneği sergileyemedin ne yazık ki. Sana dünkü mesajımda yüz yüze görüştüğümüz insanlar dahi var derken, sanal diye adlandırdığın ortamda cinsiyetine varıncaya kadar sahte girmene gerek yoktu iması yapmak istemiştim; ama sende o kavrama becerisi nerede? Neyse, birkaç link sunalım ki küçük sinek mide bulandırmasın.

Hayırlı olsun demeyelim'mi

Yukarıdaki konu @Feeds'in foruma ilk üye olduğu konu ve alıntılardan görebileceğin üzere ilk üye olurken Charismax kullanıcı adını kullandığı gayet net, anlaşılır. Ha yine de değişim arşivinden de mesaj numarası ile sıralayalım;

Nick Değişim İstekleri
Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Charismax olan nickiniz GoldenBoy olarak değiştirildi.
Bir sonraki nick değişim tarihiniz 29.10.2022
Keyifli forumlar diliyorum

Nick Değişim İstekleri
Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Regex nicki Erşan Kuneri olarak değiştirildi
Bir sonraki nick değişim tarihiniz 22.12.2022 olarak belirlenmiştir.
Nick seçiminiz için tebrik eder keyifli forumlar dileriz.

Nick Değişim İstekleri
Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
GoldenBoy, @Feeds olarak değiştirildi. Sıradaki en erken kullanıcı adı değişikliği tarihi için de üzerine +3 ay ekle işte. Yorma beni.

---

Gördüğün üzere kullanıcı adını değiştirmekle özünü değiştirmeye kalkmak aynı şey değil ve unutma ki; özünü değiştirmeye ancak kendisi olmaktan utanan insanlar yeltenir, yani biz değil. Sahi; 2014'e gidip, Ekvator diyelim mi biraz? 2015 yılından Kova ya da Serum peki? 2017 yılına doğru gelip Hayta mı diyelim yoksa? Ya da daha yakın geçmişe gidip Almastad mı demeliyim? Sen öyle bir insansın ki aynı bu @Mario kullanıcı adını kullanarak yaptığın gibi Tokio diye üye olup, kendini kadın olarak göstererek bir süre ortam oluşturduktan sonra "i" ile ve "f" ile başlayan iki kıytırık forumunun PM ile reklamını yaptın. Her defasında yaptın, tarih-tarih çıkarayım mı?

Şu imzana yazdığın terimlere de gülmeden edemiyorum. Mesela Developer yazmışsın, neyin geliştirmesini yapmışsın anlatsana biraz? Coder yazmışsın, neyi kodlamışsın mesela? XenForo'nun ya da vBulletin'in geliştirici forumunda onaylanmış bir eklentin var mı? Söyle de bilelim. Şu kendine "Coder", "Developer", "Master", "Hacker" falan etiket takmanın da iyice cılkı çıktı ha. Elin PM reklamcısı bile kodır oluyorsa hani marjinal bizdik lan?

---

Tüm bunları, yıllardır gelişemeyen ve bir yere adapte olamayan huyunu bilmeme rağmen dün üye olur olmaz @Beatrice'i senin hakkında bilgilendirdim ve sana gayet ılımlı yaklaştım ancak sen yine inkârı, dürüst olmamayı seçtin. Böylece görüyorum ki senin yine yegane amacın ortalığı karıştırmak, biraz zaman geçince de PM ile reklamını yapmak. Bunları buradan alenen yazıyorum, dediğin gibi banlık bir koşul oluşmadı henüz. Gururun varsa; bu saatten sonra kendin daha giriş yapmayacaksın zaten takılmayacağın forumdaki hesaba.

Son olarak; @Feeds ile aramızdaki duruma gelince, belki de sen ve senin gibiler takip etsin diye mizansen yapmışızdır kim bilir? Sonuçta bizim gibi takip edilen, taklit edilen ve konuşulanlar var; bir de senin gibi başkalarını konuşanlar.

Alıntı ile Yanıt