Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2022, 21:10   #836
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Genel Sohbet

Mario kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Yine boş beleş edebiyat yapmışsın. Çok uzun ve detaylı yazınca havalı mı oluyor? Huy değişmiyor işte. Kibir de kibir. İkiniz de bu konuda birbirinize çok benziyorsunuz zaten. Tencere / kapak misali.

Çok sıkıcı.

Tencere kapaksak girde kapatak üzerini.. İkiniz ne lan ... Hani beni çok seviyordun .. romayı niye yaktın.. dsfhkjfjsdh

Bak ben seni regex'in seni tanıdığı kadar tanımıyorum ama dal uzatıp zeytin yedik mi? Yidik şimdi ikiniz diyerek niye fight başlatıyorsun ki... Banlanacağını biliyorsun bu işin sonunda sakin durmayarak gerek yok...

Kanka biraz ciddi olalım... sen regex için o adamla aynı yerde olmam allah korusun ondan uzak demiştin bana ben seni sen onun gibisin dediğimde hatırladın mı.. şimdi ne iş bildiğin halde hala burdasın.. hani şu tencere kapak misali.. her yerde başkası JOKER olmuşsun mesela birde ... yok bir şey değiştiriyorsun imzanı değiştir.. yazı stilini değiştir .. Ve aklını değiştir... bak ben 2 senedir buralardayım seninle bir hafta civarı içinde tanıştım mimlendin bende ben seni tanıyorum... ama buradakiler senelik çınarlar bişiler diyorlarsa buna kulak asman lazım

Yok kendin kaşınıyon ikinizde falan diye... sen tek yettindin ikimiz mi kaldı şimdi

Yunus yok numan yok ahmet pardon serkan yoo adın neydi la Sanal diye hor görme bak sende sanalsın sanalsın diye annenin babanın hatrını soran oldu mu hiç ? Sormamışlardır çünkü adamsın insansın..

İkinci yazında buraya uuup uzun bişi yazcam...
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt