Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2022, 10:28   #418
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Düşün ki o bunu okuyacak




Köpek gibi buraları ve her'yeri takip ettiğini biliyorum.. Özellikle tarafsız bölgeden burdan yazmak istedim..

Sevgili olduğunun sevgilisiyle arkadaş gibisin arkadaş gibi olduğun kişi eşine yürüyor.. Bunu bilmene rağmen geniş geniş takılıyorsun.. Online oluyorsun sadece konulara girmiyorsun.. Gizli olman seni sen yoksun anlamında yansıtmaz.. Eşin whatsaap'ta forumlar'da yok seni forumlara salıyor çünkü onu farketme diye..

Bekar sandığın kız 2 kere evlenmiş boşalmış pardon boşanmış.. L ne ya .. Arkadaşım diyorsun arkdaşıyla ayrı bir münasebettesin.. Ayrıca arkadaşım dediğin adam sevgilisinin kocasıyla ticaret yapıyor.. Zaten sevgili yapma amacı o' kadında yaşından dolayı genç iltifatlarını sevdiği için buna göz yumuyor ..

Şimdi bunları nereden biliyorum? Bunları bildiğimi bildiğinden aklın çıkıyor zaten.. Merak etme bundan fazlasını ifşalamam.. Yalnız bir daha bana gönderme ima gibi noktalama dahi atarsan.. Bu işi sanal'da değil evine gelen bir zarf'la çözerim.. İnan bana ben deliyim.. Hep diyorum her'yerde.. Benim üstüm'de biri yok karar merci benim .. Yaptığım her'şeyin sonuçlarını getirisini götürüsünü gözden geçirmişimdir.. Beni kontrol etmek içinde fake instagram ve facebook açmana gerek yok.. Ben şeffafım zaten her'yerde açık beyan varım..

Bilgi kaynağım bulunduğun platform'un yedekleri.. Sildiğinizi sandığınız şeyler sadece sizin kullanıcı id'lerinizden silinir onun depolama alanı 365 gündür.. Bir kaç kurcalamayla değil ama es kaza elime geçti.. E bunu kullanmamakta salaklık olur.. 8 Aydır bunlar bende ayıktıriyim.. Bak ne güzel uyarıyorum kimse yapmaz bunu..

Senin şu karı gibi laf verme olayların başına her'zaman bela olacak çatmamışsın şimdi çattığının farkındasın.. Bu ilk ve son göndermem.. Bundan sonra tekrar forumda yazarım açıklarım zarfı evine postalarım zor değil' gramına göre gidiyor
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt