Tekil mesaj gösterimi
Alt 08 Aralık 2022, 15:14   #2933
Er Şaban
Charismax
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle

Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ben evlenirsem bırakmam diye düşünüyorum. Çünkü forumları bazıları gibi karşı cinsle tanışma ve amiyane tabirle kız düşürme yeri olarak kullanmıyorum. Mesela @hihaho'nun bu konuda kesin kırmızı çizgileri var ama benim yok. Gerçi sorumluluklar doğrultusunda karşılıklı uzlaşı ve tölerans ile alınacak kararlar bunlar. Zaman gösterir bakalım. O değil de Selim'di, Orhan'dı derken esas bizim çakma Nihat Doğan'ı unuttun asdhsdjs O da evli diye duydum ama ne kadar doğru bilemem. Olgun seven bir ağabeyimiz. Jr. Oktar

Nihat evli ya .. doğunun gülü o yeğenim diye tanıttığı çocukları var.. kesin bilgi ama karısı nerede ? onu bak kimse bilmiyor.. ayrıldı mı .. pişirip yedimi bilemeyiz tabi.. güzel hikaye yazmışta çok eskilerin gelip onu anlatacağı aklına gelmemiş..

Kanka evlilikte bırakırım bırakmam değil olay.. mesela sen bırakmazsın .. biz mecbur bıraktık bırakmasaydı biz boşanırdık belki.. benim popülerliğim vardı ve herkesin çıktığı senelik sanal aşkları birde lirik şarkı olayları neticede fan sitesi baya baya tehlikeyliydi.. kızda rap yapıyordu erkekte.. burda yazdıkları gibi uzaktan yazı yoktu şarkı yaparlardı sen şöylesin böylesin diye konuşulurdu yani yayıncı gibi çocuktuk 'da arkamızda leşlerimiz var diyoz ama sonradan dirilenlerde olunca gerek yok sıkıntısını yaşamaya.. sdfdsf güzel günlerdi bea
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen

Alıntı ile Yanıt