Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2022, 21:14   #2982
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle




Erşan Kuneri kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben bir bok yedim. Antibiyotiğim bitmeden içki içiyorum. Ölürsem kabrime gelmeyin, istemem. Tek vasiyetim @Beatrice'e. Teknik yönetici olarak ölümümden sonra @hihaho da bırakırsa çekirdekten birini alıp yetiştirsin. Onu alın buraya. Burada tek yaptığı benim kendi geliştirdiğim eklentilerden adımı kaldırmak olan boş beleş adamları getirmeyin. Yoksa gözüm açık giderim vallahi. Öbür taraftan zombi olarak hortlar, rüyalarınıza girer ve hepinizi korkuturum.

Son çare; eğer kalifiye adam bulamazsanız @Feeds ile burayı XenForo'ya geçirin. O da hatırama saygı duymayıp arkamdan iyi ki öldü, zaten sevmezdim diye konuşur ama canı sağ olsun. Hep konuşuyor zaten o. Razıyız.

Neyse, hadi görüşürüz.

vBulletinde senin krallığın var diye taht çekmedim altıma Sorun yok sen ölde nasıl olursa olsun ben yardım ederim

Abi sen şaka maka antibiyotik kullanırken içilmeyeceğini bilmiyor'musun? Harbi dikkat et bişi mişi olursa allah korusun lan.. Bu mesajını efsaneleştiririm ama ölmeden önce yazmıştı kardeşimiz onu saygıyla anıyoruz diye.. Söz bak her senen geldiğinde anacam

Dikkat et küfürlü yazacaktımda burda olmadı.. Gerçi bişi olmuyor aspirin kıran delileri biliyorum'da antibiyotik kullananın içmemesi gerektiği yönünde çok şey duymuştum..
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt