Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2022, 23:31   #3703
Çevrimiçi
gupse
Diamond Üye
Yanıt: İçindeki Cümleyi Söyle




Feeds kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bak bu aklıma ne getirdi... şimdi namazlı niyazlı insanların bu tür şeylerle ilgilenmesi sakıncalı.. benim bir enişte vardı teyzemin kocası olarak enişte kardeşim olmadığı için e ablamda yok yani öyle bir enişte..
bu enişte tarotta kulak kabartmış ilgi göstermiş... tarot inançlı bir kimse için zaten kafadan sakıncalıya giriyor.. burç gök bilimleri yine tercihen aşırıya kaçılmadığı için olabiliyorda.. tarot ve falcılık o konuda out .. bu tartışmsızdır.. ilgilenen allahla benim aramda diyip dursun banane ..

neyse işte ezel zamanda bu konu açılıyor.. ben sadece forumlarda değil reel'de'de şak diye koyarım cevap.. bozanda olur bozduğumda çoktur sonunu düşünmem çünkü kahraman olmak isterim.. kızı imam hatipli oğluna baskı yapıyor tam bir din ailesi ama hani saygı duyulacak.. ama işte aklı şaşmış tarot marot .. bacanaklar var enişte kocaları .. konuşuyor bu yavrum... ya diyo aslında diyo fal başka bu başka olabilir yeni çıktı şu bu .. bende alakasızca kulak kabartıyorum.. ilgimi çekmez sohbet muhabbet heleki babam varken hiç konuşmam mıy mıy sesim çıkmaz büyükler yanında.. ama konuşturulursam bela olurum öyleyim yani.. bana dedi . fatih dedi kahveye gitme pişti mişti günah falan .. lan ne alaka ? ben kahvenin k sını bilmem.. taratton onu durup dururken bana nasıl bağladın ?

Ya bu çok uzun kısada yazamıyom neyse sonra yazarım yazarken bi işim çıktı fdsfjkh

Mesajın özünü ben anladım tesekkürler.
__________________
🍉



Balonu olan hiç kimse mutsuz olamaz..
 
Alıntı ile Yanıt