Tekil mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2023, 20:56   #13
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Profilimi lütfen kimse ziyaret etmesin 100. Olarak görüntülenme de kalmak istiyorum

Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@xena konu açmana gerek yoktu, bana söyleseydin el altından memberinfo_visitorbit şablonuna küçük bir satır kodla hallederdik. Basit bir if koşuluyla eğer görüntülenen profil xena ise her zaman 100 kez ziyaret edilmiş gibi göster derdik. Canavar gibi çalışırdı. Kodları yönetmek insanları yönetmekten daha basit ehehehe.

Şimdi @Feeds hemen bana artizlik yapmak için oradan çıkıp; "öyle değil şöyle de olabilirdi" diyecek, o demeden ben söyleyeyim; ekrana basmasına ayar çekebileceğimiz gibi yine bir koşul yazıp eğer profili ziyaret edilen üye @xena ise sayacı artırma da diyebiliriz, o zaman da yine kaçta istersen orda kalır.

Not: Rüşvetsiz çalışmıyorum, teklif etmeyiniz. Teşekkürler.

Nihahaha yoooo hostingin o if koşulunu bloke eder her'şey kod ile olmuyor tağam'mı... etkinlik tetikleyicileri sunucularla çalışıyor.. eğer sen onu yaparsan bir çok sayaç veya başka alanlarda aksamaya sebep verecektir... benim hesap makinesi bilgimi ölçmeyin oldu olacak 200 kiloluk kızlarıda 45 kilo gösterelim... nooo sahtecilik yesss gerçekcilik

her türlü muhalefet olurum ben

@Regex aklıma ne geldi.. ne geldi derken tabi ezelden yoktunuz aynı ortam'da değildik'de .. yada boşver valla yazasım gelmedi uzun uzun.. yazarımda beynimi yormak istemiyom eski hikaye amaaan

Son düzenleyen Er Şaban; 05 Ocak 2023, 20:58.

Alıntı ile Yanıt