Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2023, 22:27   #1790
Çevrimdışı
Er Şaban
Charismax
Yanıt: Genel Sohbet




Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
O zaman tek tek açıyorlar. Hiçbir bilgim yok açıklama yaptılarsa da okumadım. Ben müşterileri değilim ama kendilerini severim. Talihsiz bir durum olmuştur, kendileri bile isteye mağdur etmez. Disk problemi olabilir, verimerkezine bağlı olabilir vs. bakalım. @Er Şaban IRC değil ama reseller alıyor onlardan. Çünkü IRC firması olsa da kabin altyapısı, donanımları, panel sistemleri çok sağlam. En önemlisi de vBulletin için çok mesele değil ancak XenForo çok fazla inode kaynağı tüketiyor. Inodes için limit koymuyor SekerShell. Bu da XenForo uyumlu hosting olmuş oluyor.

Açılıyor yavaş yavaş galiba aşama aşama aktif ediyorlar... kendi satış sitesi açıldı ama giriş olmuyor veritabanı aktif değil.. benim sitede öyle şuan veri tabanı aktif ama modüller açılmamış... sanırım modül kurulumu yapıyorlar.. install sayfam geliyor admin sayfam gelmiyor.. site yok yani.. veri kaybı olmasa bari vallahi yedeğim yok .. bakın bir kaç gün önce temizledim eskileri sildim yenisini indiririm diye...

https://prnt.sc/6kpcg277cPDp

windows linux değişim yaptıydım.. yedeklerim var ama sunucu içinde yani gittiyse sıfırdan başlıycaz ama yedekleri vardır.. gerçekten firma çok iyi teknik olarak.. eleştiriden çok olumlu yön sayabilirim... xenforo 2.2.12 bazı modül eksikleri var o'da normal.. 2.1 lerde tam destek zaten.. sınırlama olmaması güzel.. ve ben reseller olduğu için kendime sınır koyup kendi kaynak kullanımımı görüntülüyorum.. yani firma'dan önce insanları iyi.. açıklama özür bildirisi yaptılar yani.. açılacak dediler gece saatlerinde..
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt