Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2023, 12:17   #1
Çevrimdışı
Asi Ruh
Diamond Üye
Alfa? Beta? Burcuna Göre Sen Hangisinin Kadınısın?




Alfa? Beta? Burcuna Göre Sen Hangisinin Kadınısın?
Www.TrendForum.Net

Cesur ve Hırslı Koçlar, Alfa

Kararlı, cesur, zorluklar karşısında yılmayan bir yapın var. Hırsın ve canlılığın ile birçok kişiye ilham kaynağı olabiliyorsun. Hayatını devam ettirebilmek için hep en iyisini yapman gerektiğine inanıyorsun ve gayretli, güçlü, mücadeleci karakterin sayesinde zaman zaman etrafındaki insanlar senden çekinebiliyorlar. Öncü davranışların ve cesaretin sebebiyle insanlar bazen korkutucu bulunabiliyorsun. Tam anlamıyla bir alfa kadınısın!

Güvenilir ve Sağduyulu Boğalar, Beta

Herkesin en iyi arkadaşısın. Sadece herkesle iyi geçinmek için yakın olmak yerine, çoğu zaman o güveni hissettiriyorsun, kimin sana ne zaman ihtiyacı olursa daima oradasın. İyi bir dinleyicisin ve çevrendeki herkes seni iyi bir omuz olarak görüyor. İçinde tam anlamıyla güvenilir birini yaşatıyorsun. Sabırlı, sadık ve sağduyulu bir yapın var. Hayatın boyunca çok çılgın ve lider biri olmadın, fakat maddi bilincin gibi özel yeteneklerinin olduğuna inanıyorsun ve bu konuda oldukça iddialısın. Beta kadınının birebir bütün özelliklerini taşıyorsun!

Sosyal ve Uyumlu İkizler, Beta

Seni tam anlamıyla beta kadını yapan özellikler; anlayışlı ve esnek biri olmandan geliyor. Tam anlamıyla hayatın boyunca eğlenmek için ortaya bir şeyler koyuyorsun ve arkadaşlarınla takıldığın sürece son derece mutlusun. Alfa kadınlarındaki “sürekli olarak bir şeylerden sorumlu olma” hissiyatın yok, konu her ne olursa olsun ana amacın akışına göre devam etmek ve eğlenmek! Esnek ve uyum sağlayabilme özelliklerine sahipsin, çevrendekileri mutlu ve memnun edebilmek için ortama kolay adapte oluyorsun, ne de olsa herkesin hayatında stres diye bir şey var ve işleri zora sokmaya hiç niyetin yok.

Duygusal ve Empatik Yengeçler, Beta

Hissettiğin tüm duyguları benimseyebilme yeteneğin seni tam anlamıyla bir beta kadını yapıyor. Gerçek hislerini başka bir nedenden dolayı engellemiyor, insanların önünde ağlamayı umursamıyor, duygularını tam anlamıyla şeffaf yaşıyorsun. Ne de olsa hislerini dışarıya yansıtmanın kimseye bir zararı yok! Birçok insan bunu negatif bir özellik olarak görebiliyor, duygularını kontrol edemediğini düşünebiliyor, ama sana göre duygularınla temas halinde olup, başkalarına karşı daha empatik ve duyarlı olman, kim olduğundan asla ödün vermediğin anlamına geliyor.

Doğuştan Lider ve Etkileyici Aslanlar, Alfa

Sorumlu olmayı seven, baskın, iddialı, tam anlamıyla bir alfa kadınısın! Aslında Beyonce’a nihai kraliçe arı olarak rakip olabilirsin. Seni kıskanan birçok kişi var, farkındasın ve canını yakacak oldukları zaman iğneni çıkarmaktan hiç korkmuyorsun. Kariyerinde ve ilişkilerinde başarıya giden merdivenleri tırmanarak kendinden ne kadar emin olduğunu göstermek senin için oldukça kolay. İçinde bulunduğun her yeni durum, parlaman için kocaman bir fırsat. Tam anlamıyla doğuştan bir lidersin.

Detaycı ve Çalışkan Başaklar, Alfa

Detaycı ve mükemmeliyetçiliğin seni gerçek bir alfa kadını yapıyor. Düşünsene başka biri tüm ipleri almış canla başla çalışıyor ve sen yanda boş boş takılıyorsun. Düşünemedin bile değil mi? Kontrolü elinde tutabilmek için sürekli olarak bir fırsat kolluyor, rasyonel tarafını ortaya koymaktan hiç çekinmiyorsun. Seni tipik bir alfa kadını yapan diğer bir özelliğin ise; üretkenliğin ve hayata karşı duruşun. Ani değişiklikler, seni yıpratmaya çalışan insanlar… İçindeki gücün ne kadar kuvvetli olduğunu bildiğin için bu konuda şüphe etmeye hiç gerek yok!

Adil ve Arkadaş Canlısı Teraziler, Beta

İyi bir arkadaş, nazik uyumlu ve şefkatli olmanın, soğuk ve hırslı olmaktan çok daha iyi nitelikler olduğuna inandığın için tam anlamıyla bir beta kadınısın. Ayrıca mümkün olduğunca az stres ve zorlukla hayatını geçirmek istediğin için de beta kadınının neredeyse bütün özelliklerini taşıyorsun. Her zaman adil olanın yanında duruyor, herkesi mutlu etmeye çalışıyorsun ve tartışmalardan olabildiğince kaçınıyorsun.

Dayanıklı ve Kararlı Akrepler, Alfa

Çevrende çok barındırmak istemediğin veya sevmediğin insanlara karşı pek sıcak biri olduğun söylenemez, fazlasıyla soğuk davrandığın olabiliyor ama aynı zamanda, alçakgönüllü, duygusal ve tutkulu birisin, dostum dediğin insanlara karşı bambaşka bir enerjin var. Kontrolü elinde tutmayı seviyorsun ve gerçek bir alfa kadınısın.

Özgür Ruhlu ve Dobra Yaylar, Alfa

Alfa kadını olarak tam anlamıyla kendin olarak yaşıyorsun. Yapmacıklığın ya da sahte herhangi bir duygun veya hareketlerin yok. Gülmekten ya da yanlış anlaşılmaktan korkmuyorsun, çünkü bir şey senin doğruysa, öyledir, düşüncenden dönmen çok zor. İnandığın bir konu olduğunda peşinden gitmekten çekinmiyor ve aklına koyduğun her şeyi başarabilme potansiyelin var. Arkadaşlarına fazlasıyla sadık birisin, senden tavsiye almaktan hiçbir zaman çekinmiyorlar.

Disiplinli ve Çalışkan Oğlaklar, Alfa

Kontrolü elinde tutmayı seviyorsun ve zaman zaman soğuk birisisin. Mantığınla mı kalbinle mi diye sorsalar kesinlikle mantığınla karar vermeyi tercih edersin. Alfa kadınının neredeyse tüm özelliklerini taşıyorsun, fakat betadan aldığın özellikler de var. Hayatın modunu düşürdüğü zamanlar oluyor, fakat toparlanıp yeniden ayağa kalkmayı da iyi biliyorsun. Zorluklar seni yıldırmıyor, tam tersi her zaman daha çok güçlendiriyor.

Arkadaş Canlısı ve Eşitlikçi Kovalar, Beta

Çok zeki birisin ve belli değerlerin var. İnsanlarla derin sohbetlere girmekten büyük bir keyif alıyorsun. Senin için, ne olursa olsun birbirini destekleyen arkadaşlar tarafından çevrelenen hayat çok daha tatmin edici. Aslında bir beta kadınısın, fakat alfa özellikleri de taşıyorsun. Genel olarak sosyal birisin, fakat bireysel takılmayı da seviyorsun. Kendi kendine kalmak da sana ayrı bir huzur veriyor.

Sezgileri Kuvvetli ve Duygusal Balıklar, Beta

Nazik, utangaç ve duygularıyla temas halinde birisin. Zodyak’ın en sezgileri kuvvetli burcu olarak bir beta kadınısın. İçgüdüler ve duygular senin için oldukça önemli, bunları kariyer, ilişki ve kişisel hayatında fazlasıyla ön planda tutuyorsun. Konfor hayatının anahtarlarından biri ve evini düşündüğün zaman kendini çok daha rahat hissediyorsun. İhtiyacın olduğunda seni güvenli ve rahat hissettiren bir alana sahip olmak senin için hayati önem taşıyor.
 
Alıntı ile Yanıt