Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2023, 01:04   #1
Çevrimiçi
Astrea
Kahve Falına Bakma Yöntemleri




Kahve Falına Bakma Yöntemleri
Www.TrendForum.Net




Kahve Falına Bakma Yöntemleri

Kahve falına bakılmasında iki tür yöntem kullanılır.* Bu yöntemlerden herhangi birinin seçilmesi durumunda kahve falına doğru bir şekilde bakılabilir. Aşağıda kahve falına bakılmasında kullanılan yöntemlerden ilkinin nasıl uygulanacağı ile ilgili bilgiler anlatılmaktadır:

İlk olarak samimi bir şekilde niyetin edilmesi gerekir.Niyetin edilmesinin ardından*fincanın ters çevrilme işlemi*yapılmalıdır.Daha sonra kahve falına bakılması için fincanın soğumasını beklemek gerekir.Fincanın soğumasından sonra fincan kaldırılır.İlk önce kahve fincanına, daha sonra ise kahve fincanının tabağına bakılmalıdır.Kahve falına bakma işlemleri bittikten sonra fincan ve tabak güzel bir şekilde yıkanmalıdır.

Yukarıda verilen adımların uygulanmasından sonra kahve fincanına bakma işleminde kullanılan ilk yöntem tamamlanmış olur. Bunun dışında kahve falına bakmak için ikinci* yöntemin* de kullanılması mümkündür.* Aşağıda ikinci tekniğin yapılma aşamaları sırasıyla verilmektedir:

Kahve falına bakmadan önce kahve fincanında telvenin uygun miktarda bırakılması gerekir.Kahve fincanın telvesi istenilen şekilde dipte bırakıldıktan sonra kesinlikle telvenin karıştırılmaması gerekir.Telvenin düzgün bir şekilde ayarlanmasının ardından fincan isteğe göre kapatılır. İsteyenler fincanı kendilerine doğru, isteyenler ise dışa doğru kapatmalıdır.Fincanların kapatılmasının ardından kahve telvesinin soğuması için fincanın üzerine yüzük koyulmalıdır. Yüzük dışında başka madeni cisimler de koyulabilir.Yüzüğün koyulması ile*fincanın soğumasının*ardından kaldırma işlemi gerçekleşerek fincanın içerisindeki telvede oluşan sembollerin yorumlanmasına geçilmelidir.Fincan soğumadan hiçbir koşulda kaldırma işlemi yapılmamalıdır.

Yukarıda verilen ikinci yöntemin de doğru bir şekilde uygulanmasının sonucunda kahve falına bakılma işlemi bitmiş olur. Bunun sonucunda da kahve falına bakanlar, karşısındaki kişilerin ileriki yaşamlarında ne gibi durumlarla karşılaşacaklarını aktararak onlara tavsiyelerde bulunur. Kahve falının bakılmasında işinde uzman kişinin tercih edilmesi her zaman daha doğru bir hareket olur.
__________________
°



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sağ yanımda davam, sol yanım da rap var...

 
Alıntı ile Yanıt