Konu: Genel Sohbet
Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2023, 02:37   #2195
Çevrimdışı
Leila
Flawsome
Yanıt: Genel Sohbet




Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ailenin bir kısmı burada, Ankara'da. @Bahtiyar Adana'da. İletişim halindeyim, yarın yine arayacağım. Biraz daha toparladılar gibi, olduğu kadar işte. Bak; bizler normal hayatımıza bir şekilde döndük ancak olan bunu bizzat yaşayanlara oluyor daha çok. Biz ancak empatik duygularla ve yakınlarımızda da bir kayıp gerçekleştiğinde haddinden fazla hayatımıza sirayet ettirebiliyoruz.

Selamını ve merak ettiğini iletirim. Düşünceliliğin için de kendi adıma teşekkür ederim. @Beatrice de benim gibi sürekli iletişim halinde. @xena ve @gupse de; sağ olsunlar her zaman sordular mesela. Buralardaki dostluklarımızın forum ile sınırlı kalmadığını bilmek, görmek bile çok değerli. @Bahtiyar da bu durumdan eminim mutlu oluyordur. Çünkü böyle zamanlarda manevi olarak destek ve unutulmamış olmak bile moral motivasyon sağlıyor.

Kesinlikle ve maalesef öyle ki bir sekilde kendi hayatimizin döngüsünde süzülürken unutabiliyoruz. Ama tamamen degil bu yüzden de cok güzel insanlar cok güzel calismalara imza atiyor acinin düstügü yerde tekrar umutlar yesermesi icin. Iyi ki varlar.

Mutlaka ilet cok sevinirim. Ve cok olmasada arada bi gelirse bi görünürse bizlere cok mutlu olacagimizi da iletirsen belki böylelikle anlikta olsa gülümsemesine sebep olabiliriz.
__________________
Yer diyorum gençler çekmeseydi de uçsaydık
 
Alıntı ile Yanıt