Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2023, 11:19   #1
Çevrimdışı
Zeytin
Saygın Üye
Joker'in devam filmi Joker: Folie à Deux'den ilk set görüntüleri




Joker'in devam filmi Joker: Folie à Deux'den ilk set görüntüleri
Www.TrendForum.Net

Todd Phillips’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı 'Joker: Folie à Deux' adlı devam filminin çekimlerine başlandı. Harley Quinn karakterine hayat veren Lady Gaga ilk kez kostümüyle görüntülendi.



Batman’in bir numaralı düşmanı ve Gotham’ın kötü adamı Joker’in hikayesine sunduğu farklı bakış açısıyla hayranlardan ve eleştirmenlerden tam not alan 'Joker'in devam filminin çekimleri başladı.

Oscar ödüllü 2019 tarihli Joker filminin devamı Joker: Folie à Deux'nun çekimlerinde Grammy ödüllü şarkıcı Lady Gaga'nın Harley Quinn olarak ilk görüntüleri ortaya çıktı.



Yönetmenliğini yine Todd Phillips'in üstlendiği filmde ikonik Harley Quinn karakterine hayat verecek olan Lady Gaga'nın nasıl görüneceği uzun süredir merak konusuydu.

Karanlık bir hikaye işleyeceği ve müzikal türde olacağı bilinen filmden ortaya çıkan ilk karelerde Gaga, adliye binasından çıkartılırken görüntülendi.



İlk kez Harley Quinn makyajı ve kostümüyle görücüye çıkan Gaga, Gotham polisi tarafından kalabalık bir grubun içinden geçiyor.

Gaga'nın kostümü Arianne Phillips imzası taşıyor.



Grubun elindeki pankartlarda yer alan "Joker'i serbest bırakın" ve "Benimle evlen Joker" gibi yazılar ise dikkat çekti.

Ödüllü besteci Hildur Guðnadóttir'in film müziklerini üstleneceği Joker: Folie á Deux filminin 4 Ekim 2024'te vizyona girmesi bekleniyor.

Joker’i ikinci kez canlandıracak olan Joaquin Phoenix’in yeni filmden 20 milyon dolar alacağı biliniyor.



İLK FİLME DAİR
Warner Bros’un yapımcılığını üstlendiği ilk Joker filmi, DC dünyasının en ünlü kötü karakterlerinden bir olan Joker’in trajik hikayesini konu alıyordu. Komedyen olmaya çalışan ve yarı zamanlı palyaçoluk yapan Arthur Fleck adındaki karakterin psikolojik sorunlarını ele alan film, karanlık ve dramatik tonuyla eleştirmenlerden ve seyircilerden tam not almıştı.

ntv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt