Forum Logo




Yükselen Akrep Burcu Özellikleri


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mart 2023, 01:35   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yükselen Akrep Burcu Özellikleri




Yükselen Akrep Burcu Özellikleri
Www.TrendForum.Net



Yükselen Akrep burcu olanların duygusal yönleri daha ön planda olur. Sürekli bir güven arayışındadırlar. Kuşkulu olmaları hayatta çok az insana güvenmelerine neden olur. Hep yapılan işlerin arkasından bir art niyet ararlar. Bu şüpheci tavrı da güven duymakta işleri zorlaştırır. Dürüst insanları severler. Yalana tahammülleri yoktur.

Sevgiyi de nefreti de çok uçlarda yaşarlar. Sevdi mi belki bir kere severler, nefret ettiler mi de ömür boyu unutmazlar. Belki özlemlerinden kan kusarlar ama asla geri dönüşleri olmaz. Yükselen Akrep’te kin tutma ve kıskançlık bir adım daha öne çıkabilir. Alacakları intikamlar için sabırla gün sayarlar. Partnerlerine karşı da kıskanç olurlar. Bu durum bazen karşı tarafın sıkılmasına neden olabilir.

Organize ve planlı şekilde yaşamayı severler. İşlerinin aksamaları hoşlarına gitmez. Bu durum başkalarının sorumsuzluklarından kaynaklanırsa daha da öfkelenirler. Sabit fikirli yapılarını değiştirmeleri zordur. Bir şey onlar için ne ifade ediyorsa odur. Asla düşüncelerinde değişiklik yapmazlar.

Yükselen Akrep olunca hisler de çok önem taşır. Rüyaların hepsi bir haber iletme çabasındadır. Sezgileri hep doğru çıkar. Zaman zaman çok karamsar bir ruh haline girebilirler. Hayatın olumsuz tarafına odaklanmaktan mutsuz olabilirler.

Yükselen Akrep burcu fiziksel olarak, uzun veya orta boylu yapıya sahiptir. Kaslı, güçlü bir vücuda sahiptirler. Çekici bakışlarıyla hemen fark edilirler. Kaşları da ilgi çeker. Yüz uzun olabilir. Saçları gür, dalgalı veya kıvırcık olabilir. Omuzlar yuvarlak olabilir. Vücudun kalçalara doğru inildikçe düzleştiği görülür. Burunları dikkat çeker. Gözleri koyu renk olabilir. Sessiz ama gizemli bir duruşları vardır.

Yükselen Akrep burcu olan ünlüler: Enrique Iglesias, Tom Cruise, Michael Douglas, Mike Tyson, Charlie Chaplin, Nicole Kidman, Natalie Portman, Claudia Schiffer, Justin Bieber, Eva Longoria.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
akrep, burcu, yükselen, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yükselen Terazi Burcu Özellikleri Asi Ruh Terazi 1 14 Mayıs 2023 05:18
Yükselen Aslan Burcu Özellikleri Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:26
Yükselen Koç Burcu Özellikleri Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 09:50
Yükselen oğlak burcu özellikleri Astrea Oğlak 0 13 Mayıs 2022 23:26
Yükselen balık burcu özellikleri Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net