Forum Logo




Mayu Murata'nın Honey Lemon Soda Mangasının TV Animesi Yapılıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Mart 2024, 16:29   #1
Çevrimiçi
Mayu Murata'nın Honey Lemon Soda Mangasının TV Animesi Yapılıyor




Mayu Murata'nın Honey Lemon Soda Mangasının TV Animesi Yapılıyor
Www.TrendForum.Net

Wright Film Mayu Murata'nın Honey Lemon Soda mangasının TV anime uyarlamasının yapılacağını duyurdu ve bir teaser görsel yayımladı.



Murata ayrıca duyurunun anısına bir illüstrasyon da çizdi:



Hiroshi Nishikiori (A Certain Magical Index, IDOLiSH7 the Movie LIVE 4bit BEYOND THE PERiOD) animeyi J.C.STAFF'ta yönetiyor. Akiko Waba (Blue Reflection Ray) serinin hazırlanmasından sorumlu, Aimi Tanaka (Sugar Apple Fairy Tale animasyon yönetmeni) karakterleri tasarlıyor ve Akira Kosemura (Ao no Orchestra) müzikleri besteliyor. UNLIMITED PRODUCE by TMS animenin yapımcılığını ve planlamasını üstleniyor.

Murata mangayı Aralık 2015'te Shueisha'nın Ribon dergisinde yayınlamaya başladı. Shueisha manganın ilk derlenmiş kitap cildini Mayıs 2016'da yayınladı ve manganın 25. cildini 24 Nisan'da yayınlayacak. Manga Şubat ayı itibariyle 12 milyonun üzerinde bir toplam tiraja sahip.

Yen Press mangayı İngilizce olarak yayınlıyor ve beşinci cildi 19 Mart'ta yayınlayacak. Yen Press hikayeyi şöyle anlatıyor:



Ortaokul Uka Ishimori'ye yaralarından başka bir şey bırakmamıştır; öyle ki gülmeyi, ağlamayı ve hatta "merhaba" demeyi bile unutmuştur. Ancak limon rengi saçları olan bir çocukla tesadüfen yeniden karşılaşması onu canlandırır ve sonunda yardım için elini uzatırsa belki de hayatın çok daha tatlı olabileceğine dair umut verir.

Manga, 2021'de bir canlı aksiyon film uyarlamasına ilham verdi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animesi, honey, lemon, mangasının, mayu, muratanın, soda, yapılıyor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2023'ün yeni trendi 'Sherbet Lemon' nasıl kombinlenir? Sherbet Lemon nedir? Beatrice Trend Kadınların Dünyası 0 21 Eylül 2023 16:57
Meyveli Soda Şişmanlatırmı-Meyveli Soda Kilo Yaparmı - Meyveli Soda Kilo Aldırırmı Candres Kilo vermek istiyorum 0 29 Mayıs 2023 11:33
Lemon Chiffonade (amerikan mutfağı) BBQ SAUCE Dünya Mutfağı 0 02 Mayıs 2023 17:40
Beypazarı soda Razor Trend Sözlük 1 09 Ocak 2023 16:43
Manuka Honey Canlandırıcı 3’lü Kağıt Maske KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 2 13 Kasım 2022 18:51




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net