Forum Logo




“Jujutsu Kaisen”in 2. Sezonunu Yöneten Shota Goshozono, 3. Sezon için Geri Dönüyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 08:31   #1
Çevrimdışı
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“Jujutsu Kaisen”in 2. Sezonunu Yöneten Shota Goshozono, 3. Sezon için Geri Dönüyor




“Jujutsu Kaisen”in 2. Sezonunu Yöneten Shota Goshozono, 3. Sezon için Geri Dönüyor
Www.TrendForum.Net

Shota Goshozono, Jujutsu Kaisen 3. sezon yönetmeni olarak bir kez daha yapıma geri dönüyor. Ünlü animatör, yeni sezonda Maki Zenin’i ekrana taşımak için heyecanını da paylaşıyor.



Shota Goshozono, Jujutsu Kaisen 3. sezon prodüksiyonunun başına geçecek. Anime Expo 2024 etkinlikleri sırasında konuşan Goshozono, resmi haberi birinci ağızdan doğrulamış oldu.

Çağdaş anime ve manga dünyasının popüler eserleri arasında bulunan Jujutsu Kaisen dinamik dövüş sahneleri ve karmaşık karakter gelişimleriyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmış bir yapıt. JJK ayrıca modern şehir hayatıyla doğaüstü unsurları harmanlayan hikâye yapısıyla türünün öne çıkan örneklerinden biri olarak anılıyor.

Gege Akutami tarafından yaratılan ve 2018’den beri Weekly Shonen Jump’da okurların karşısına çıkan manga serisi, 2020’den beri anime formatına da taşınıyor.

Jujutsu Kaisen’in 2. sezonunu yöneten Shota Goshozono (Gosso), Anime Expo 2024’te merakla beklenen 3. Sezon için geri dönmeyi planladığını doğruladı.



Jujutsu Kaisen’in ilk sezonunun ses getiren başarısından sonra, sezonun yönetmenleri Ryu Nakayama ve Sunghoo Park beklenmedik bir şekilde kendi animasyon stüdyolarını kurmak için projeden ayrıldıklarını açıklamışlardı.

Nakayama ve Park’ın MAPPA’dan ayrılmasının ardından JJK 2. sezonu için göreve Shota Goshozono talip oldu. 2023 yılında Goshozono’nun Jujutsu Kaisen 2. sezonun başına geçeceği resmiyet kazandı.

Hayranlar 1. sezon yönetmenlerinin yapımdan ayrılmasından dolayı hayal kırıklığına uğramış olsalar da Goshozono’nun Black Clover, Chainsaw Man ve Mob Psycho 100 gibi yapımları barındıran özgeçmişi, birçok izleyiciyi umutlandırmaya yetti.

Son gelen bilgilere göre ise Goshozono, Jujutsu Kaisen 3. Sezon üzerinde çalışmaya başlamaktan heyecan duyduğunu ve aklında belirli bir karakter için özel planlar olduğunu aktardı.

Shota Goshozono, Jujutsu Kaisen 3. Sezon ile Yapıma Geri Döneceğini Doğruladı

2024 Anime Expo etkinliği Blue Exorcist’in yeni sezonu ve Solo Leveling fragmanı gibi birçok ses getiren duyuruya ev sahipliği yaptı. Fuarda öne çıkan açıklamalardan birisi de Shota Goshozono’nun JJK’nin 3. sezonu için geri dönecek olmasıydı.



Gosso Anime Expo’da JJK’de uyarlamak için sabırsızlandığı birçok an ve sahne olduğunu ancak ekrana taşımayı dört gözle beklediğini asıl karakterin Maki Zenin olduğunu da söyledi. Bu açıklama, Gosso’nun her bir karakterin hikâyesini önemsediği yönünde yorumlandı.

Jujutsu Kaisen 3. sezon hakkında daha fazla detay ağustos ayında düzenlenecek Jujufest 2024 etkinliğinde ortaya çıkacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dönüyor, geri, goshozono, için, kaisen”in, sezon, sezonunu, shota, yöneten, “jujutsu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Şehrin Azizleri Geri Dönüyor: Yeni “The Boondock Saints” Filmi için Çalışmalar Başladı KoJiRo Film Tanıtımları 0 23 Mart 2024 15:26
Resta, Ferrari'ye geri mi dönüyor? KoJiRo Formula 1 0 13 Ocak 2024 19:16
80’lerin düğünleri geri dönüyor Beatrice Düğün Hazırlıkları 0 06 Kasım 2022 17:28
Utku Yuvakuran, geri dönüyor! KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:38
Aydın Ayaydın geri dönüyor KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net