Forum Logo




Özgün Tarzıyla Ses Getiren Korku Mangası “Uzumaki” Anime Oluyor: İşte İlk Fragman ve Çıkış Tarihi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 08:34   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Özgün Tarzıyla Ses Getiren Korku Mangası “Uzumaki” Anime Oluyor: İşte İlk Fragman ve Çıkış Tarihi




Özgün Tarzıyla Ses Getiren Korku Mangası “Uzumaki” Anime Oluyor: İşte İlk Fragman ve Çıkış Tarihi
Www.TrendForum.Net

“Uzumaki” animesi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Junji Ito’nun ödüllü korku mangasından uyarlanan yapım için ilk fragman paylaşıldı.



Uzumaki animesi için ilk fragman San Diego Comic-Con etkinlikleri sırasında yayınlandı. Adult Swim’in Toonami üzerinden yayınlayacağı yapıma dair yeni detaylar paylaşıldı ve çıkış tarihi bilgisi verildi.

Big Comic Spirits dergisinde 1998-1999 yılları arasında tefrika edilen Uzumaki, ödüllü mangaka Junji Ito imzasını taşıyor.

Etrafı dağlarla ve denizle çevrili Kurouzu-cho isimli kurgusal kentte geçen Uzumaki, Kirie Goşima isimli genç bir kız ve sevgilisi Suiçi Saito karakterlerini merkezine alıyor. Kasaba, doğaüstü özellikler taşıyan gizemli bir şekille lanetleniyor ve Kurouzu’da yaşayanları korku dolu anlar bekliyor.

Birçok okur tarafından Junji Ito’nun başyapıtı olarak kabul edilen Uzumaki, 2000 yılında live-action filme ve sonrasında da birkaç video oyunu uyarlanmıştı. Yapıtın ilk anime uyarlaması ise çalkantılı bir sürecin ardından Adult Swim’in Toonami’sinde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



“Uzumaki” Anime Uyarlaması “Ghost in the Shell” Yapımcısı Production I.G İmzasını Taşıyor

Junji Ito’nun kült manga serisinden uyarlanan yapım ilk olarak 2019’da duyurulmuştu. Gecikme üzerine gecikme yaşayan anime için final düzlüğü sonunda başarıyla aşıldı.

4 bölümden oluşacak Uzumaki anime uyarlamasının yönetmenliğini Mushi-Shi ile tanınan Hiroshi Nagahama ve yapımcılığını ise Ghost in the Shell’in ardındaki Production I.G. üstleniyor.

Yapımdan yayınlanan fragman Junji Ito’nun mangasını ayrıntılara özen göstererek hayata geçirmek için ne kadar çaba harcandığını ortaya koymayı hedefliyor.

Uzumaki Fragmanı | İZLE



Junji Ito’nun tüm eserleri arasında Uzumaki en çok okura ulaşan ve en beğenilen manga olarak anılıyor. Covid-19 salgını nedeniyle defalarca ertelenen yapım, gelecek sonbahar izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Uzumaki, lise öğrencisi Kirie Goshima ve erkek arkadaşı Shuichi Saito’nun Kurouzu-cho kasabasında ortaya çıkan doğaüstü bir spiralin neden olduğu olayları konu alıyor. Bu kasabada yaşayan insanlar, spirallerin lanetiyle psikolojik ve fiziksel olarak etkileniyor, bu da onların spirallere karşı takıntılı veya paranoyak olmalarına neden oluyor.



Uzumaki Animesi Çıkış Tarihi

Uzumaki animesi 28 Eylül 2024 tarihinde Adult Swim’in Toonami’si üzerinden, 29 Eylül’de ise Max platformu üzerinden yayınlanacak. Yapımın Türkiye’de hangi mecrada çıkış yapacağı şu an için bilinmiyor. Ancak Warner Bros. Discovery bağı sayesinde BluTV, diğer platformlar arasında bir adım öne çıkmayı başarıyor.

Junji Ito son olarak Netflix platformunda yayınlanan Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre ile adından söz ettirmişti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 04 Ağustos 2024, 08:40   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Özgün Tarzıyla Ses Getiren Korku Mangası “Uzumaki” Anime Oluyor: İşte İlk Fragman ve Çıkış Tarihi




Junji Ito mangalarının animeleşmiş hallerini sevecek mi bakalım insanlar
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anime, Çıkış, fragman, getiren, korku, mangası, oluyor, ses, tarihi, tarzıyla, İlk, İşte, Özgün, “uzumaki”


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tarihi Drama Türündeki “The Apothecary Diaries” Animesi 2. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Fragman ve Yayın Tarihi KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:11
“Demon Slayer”ın Son Filmi Türkiye’de Vizyona Giriyor: İşte Çıkış Tarihi ve Fragman KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:09
Grafikleri efsane korku oyunu için geri sayım! İşte fragman KoJiRo Oyun Haberleri 0 23 Mart 2024 08:27
“Demon Slayer”ın 4. Sezon Çıkış Tarihi Değişti: İşte Yeni Fragman KoJiRo Anime 0 15 Mart 2024 18:51
The Dark History of the Reincarnated Villainess Mangası Anime Oluyor KoJiRo Anime 0 25 Şubat 2024 10:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net