Forum Logo




Yeni “Batman” Animasyonu “Caped Crusader” Penguen’in Kadın Versiyonuna Ev Sahipliği Yapacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 08:40   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Yeni “Batman” Animasyonu “Caped Crusader” Penguen’in Kadın Versiyonuna Ev Sahipliği Yapacak




Yeni “Batman” Animasyonu “Caped Crusader” Penguen’in Kadın Versiyonuna Ev Sahipliği Yapacak
Www.TrendForum.Net

“Batman: Caped Crusader” animasyonu, Kara Şövalye’nin ikonik düşmanlarından Penguen’e yeni bir yorum getiriyor. Oswalda Cobblepot’tan ilk görsel paylaşıldı.



Batman: Caped Crusader animasyonu için geri sayım sona ermeye yaklaşırken hafta sonu gerçekleştirilen San Diego Comic Con etkinliğinde yapıma dair yeni detaylar paylaşıldı. Prime Video’da yayınlanacak dizi, Penguen karakterinin kadın versiyonu Oswalda Cobblepot’ı izleyicilerle buluşturacak.

Warner Bros. Animation imzasını taşıyan yeni Batman animasyonu J.J. Abrams’ın Bad Robot Production ve 6th and Idaho ortaklığında kurgulandı. Tasarlandığı ilk dönem o dönemki adıyla HBO Max ve Cartoon Network için hazırlanan yapım, Warner Bros.’un Discovery Inc. ile birleşmesinin ardından değişen dijital yayın politikaları sonucunda sahipsiz kaldı.

Neticede Batman: Caped Crusader’ın gösterim hakları Amazon’un akış servisi Prime Video tarafından alındı. Prime Video da daha fazla zaman kaybetmeden yapımı izleyicilerle buluşturmak üzere hazırlıklarına hız kazandırdı.



J.J. Abrams, The Batman’in yönetmeni Matt Reeves ve Batman: The Animated Series’in yaratıcısı Bruce Timm’in katkılarıyla geliştirilen Caped Crusader, 1940’lı yılların Gotham kentinde geçecek ve Penguen’in yeni bir yorumunu ekrana taşıyacak.

“Batman: Caped Crusader” Animasyonunda Yer Alan Penguen’in Kadın Versiyonu Oswalda Cobblepot Duyuruldu

Batman: Caped Crusader bu yılki San Diego Comic-Con’a seslendirme kadrosu ve yaratıcı ekibiyle birlikte katıldı.

Yeni Batman macerasına dair ortaya çıkan önemli ayrıntılardan biri ise Bruce Wayne’in mitolojisindeki en ikonik kötü karakterlerinden biri için büyük bir değişiklik oldu. Daha önce Batman: Caped Crusader kadrosunun bir parçası olarak duyurulan Minnie Driver’ın (The Riches) Penguen’in kadın versiyonu Oswalda Cobblepot’u seslendireceği açıklandı.



Batman: Caped Crusader’daki detayları henüz belli olmasa da, Penguen’in bir kadın olarak tasvir edilmesi yenilikçi bir yaklaşımın sonucu. Oswald Cobblepot animasyon ve live-action uyarlamalarda geleneksel olarak bir erkek olarak ekrana taşınıyordu. DC Comics’in çizgi romanlarında da Oswalda karakterine hiç yer verilmemişti.

Karakterin Batman: Caped Crusader’ın ana hikâyesinde yer alan bir kötü karakter mi yoksa bir tür yan karakter mi olduğu şu an için bilinmiyor.

Öte yandan Caped Crusader’ın Penguen’e getirdiği yorum, Oswald’ın film, dizi ve animasyonlarında gösterilmeyen alternatif versiyonlarına yer veren tek yapım değil. 2014–2019 yılları arasında yayınlanan Gotham dizisinde Robin Lord Taylor’ın canlandırdığı Oswald karakteri eşcinsel bir birey olarak ele alınmıştı.

Son olarak Batman: Caped Crusader’da Hamish Linklater’ın seslendirdiği karakterin kanunsuz soruşturmasını gösteren yeni bir klip de yayınlandı.



Batman: Caped Crusader animasyonu 1 Ağustos 2024 tarihinde Prime Video üzerinden yayınlanacak. Çizgi dizinin ilk sezonu toplam 10 bölüm sürecek.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animasyonu, crusader”, kadın, penguen’in, sahipliği, versiyonuna, yapacak, yeni, “batman”, “caped


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yeni DC Sinematik Evreni’nin İlk Animasyonu “Creature Commandos”tan Fragman KoJiRo Anime 0 04 Ağustos 2024 08:36
Fortnite Yeni Bir Epic Games Store ile iPhone’a Dönüş Yapacak KoJiRo Oyun Haberleri 0 29 Ocak 2024 21:14
2024 FIVB Milletler Ligi'nin İlk Haftasına Antalya Ev Sahipliği Yapacak KoJiRo Voleybol 0 10 Aralık 2023 14:50
Türkiye, 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Zeytin Spor Dünyası 0 06 Nisan 2023 12:46
Melbourne, en az beş kez sezoMelbourne, en az benun ilk yarışına ev sahipliği yapacak KoJiRo Formula 1 0 16 Haziran 2022 20:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net