Forum Logo




Henüz 2. Sezonu Yayınlanmadı: “Hazbin Hotel” 3. ve 4. Sezon Onaylarını Birlikte Aldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 08:41   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Henüz 2. Sezonu Yayınlanmadı: “Hazbin Hotel” 3. ve 4. Sezon Onaylarını Birlikte Aldı




Henüz 2. Sezonu Yayınlanmadı: “Hazbin Hotel” 3. ve 4. Sezon Onaylarını Birlikte Aldı
Www.TrendForum.Net

Hazbin Hotel 3. ve 4. Sezon onayı aldı. Prime Video’nun müzikal animasyon dizisi yolculuğuna bir süre daha devam edecek.



Hazbin Hotel 3. ve 4. Sezon onaylarını aldı. Prime Video’nun yetişkinlere yönelik animasyon müzikal komedi dizisinin maceralarına devam edeceği 2024 San Diego Comic-Con’da düzenlenen bir panelde duyuruldu.

Dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Vivienne Medrano, Amazon’un diziye olan güvenini ve desteğini vurgulayarak, “Amazon’un diziye olan inancı ve gösterdiği destek çok şey ifade ediyor” dedi. Hazbin Hotel’in ilginç serüveni, 2019 yılında YouTube’a yüklenen pilot bölümle başladı. 111 milyonu aşkın izlenme sayısına ulaşan bölüm büyük bir başarı elde etti. Ardından Prime Video diziyi satın aldı ve Ocak 2024’te ilk sezonunu yayınladı. Dizi, kısa sürede Prime Video’nun en çok izlenen yeni animasyon dizisi olma başarısını gösterdi.

Hazbin Hotel, Cehennem’in prensesi Charlie Morningstar’ın hikâyesini anlatıyor. Charlie Cehennem’deki aşırı nüfus sorununu çözmek amacıyla günahkarları rehabilite ederek onları Cennet’e göndermeye çalışıyor. İlk sezon dokuz bölümden oluşurken, ikinci sezon onayını ise geçen ay almıştı.

Hazbin Hotel 3. ve 4. Sezon Öncesi Merak Edilen O Soru: 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Hazbin Hotel’in seslendirme kadrosunda Erika Henningsen, Stephanie Beatriz, Blake Roman, Alex Brightman, Keith David, Kimiko Glenn ve Amir Talai gibi oyuncular yer alıyor. İlk sezonun büyük bir çekişme ile bitmesi ile ikinci sezonda neler yaşanacağı hayranlar tarafından büyük bir merak konusu.

Dizinin 2. sezonu için henüz net bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da, Medrano daha önce yaptığı bir açıklamada prodüksiyonun “yaklaşık bir buçuk, iki yıl” süreceğini belirtti. Bu tahmine dayanarak Hazbin Hotel 2. sezonun 2026 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.



Medrano, dizinin geleceği hakkında da umut verici açıklamalarda bulundu. “Bana verecekleri kadar çok sezon yapmak isterim,” diyen yaratıcı, ideal olarak altı sezonluk bir yayın süresinin hedeflenebileceğini imâ etti. Yani dizinin dördüncü sezondan sonra da devam edebileceğine dair işaretler şimdiden oraya çıkmış durumda.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aldı, birlikte, henüz, hotel”, onaylarını, sezon, sezonu, yayınlanmadı, “hazbin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Squid Game 2. sezon 26 Aralık’ta, final sezonu 2025'te sadece Netflix’te Beatrice Netflix 1 01 Ağustos 2024 08:56
“Solo Leveling” 2. Sezon Onayını Aldı: Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Anime 14 09 Nisan 2024 09:21
Marvel’ın Yeni Başlayan Animasyon Dizisi “X-Men ’97” 3. Sezon Onayını Aldı KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:08
Cambrian Hotel, İsviçre KoJiRo Doğa Resimleri 0 07 Mayıs 2023 13:21
İçinizdeki hazineyi fark edin: Birlikte aşmak için birlikte üretelim DeepSilence Kişisel Gelişim 0 01 Aralık 2022 11:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net