Forum Logo




Netflix’in Mitoloji Temalı Anime Dizisi “Blood of Zeus” 3. Sezon ile Final Yapacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 08:43   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Netflix’in Mitoloji Temalı Anime Dizisi “Blood of Zeus” 3. Sezon ile Final Yapacak




Netflix’in Mitoloji Temalı Anime Dizisi “Blood of Zeus” 3. Sezon ile Final Yapacak
Www.TrendForum.Net

Blood of Zeus 3. sezon ile final yapacak. Netflix imzalı anime dizisi, Heron’un Tifon ve Titanlarla mücadele edeceği yeni sezonuyla ekranlara veda edecek.



Blood of Zeus 3. sezon ile izleyicilere veda etmeye hazırlanıyor. Netflix’in popüler anime macerası 2025 yılında yayınlanacak final sezonu ile macerasını noktalayacak.

Geçen hafta sonu düzenlenen San Diego Comic-Con organizasyonunda Netflix animesi Blood of Zeus için de bir panel düzenlendi. Etkinlikte yapıma dair bazı kamera arkası videoları paylaşılırken aynı zamanda gelecek sezonun final sezonu olacağı da duyuruldu.

İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan Blood of Zeus, ortalama üzeri inceleme puanları alırken devam sezonu Mayıs 2024’te izleyicilerin karşısına çıktı. Yapımın macerasına nasıl devam edeceği ise bir süredir belirsizliğini koruyordu.



San Diego Comic-Con’daki panele katılan dizinin yaratıcıları ve yazarları Charley ve Vlas Parlapanides, hem yeni sezon onayını paylaştı hem de Heron’un nihai mücadelesi hakkında görüşlerini aktardı.

Blood of Zeus 3. Sezon ile Heron Son Savaşını Verecek

Blood of Zeus 3. sezon, yapımın kahramanı Heron’u şimdiye kadarki en dişli düşmanları ile karşı karşıya getirecek. Charley ve Vlas Parlapanides yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Blood of Zeus 3. sezonda şimdiye kadarki en tehlikeli düşmanları Tifon, Kronos ve Titanlar ile yüzleşecek olan Heron’un, Seraphim’in ve tanrıların hikâyesine devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız.”

Animenin hayranları 2. sezonun sonunda Yunan mitolojisinde daha az bilinen bir yaratık olan ve sıklıkla Zeus’un kendisine meydan okuyabilecek yüz ejderha başlı dev bir canavar olarak tasvir edilen Tifon ile tanışmışlardı.



SDCC’deki Blood of Zeus paneli animeden birçok ismi ağırladı. Yapımcı Michael Hughes (Futurama), yönetmen Jae Kim (Pacific Rim: The Black), besteci Paul Edward-Francis (Bunnicula) ve oyuncular Elias Toufexis (Star Trek: Discovery), Matthew Mercer (Critical Role), Chris Diamantopoulos (Silicon Valley), Adetokumboh M’Cormack (Castlevania), Courtenay Taylor (X-Men ’97), Matt Lowe (Hart of Dixie) ile Julie Nathanson (Tiger & Bunny) etkinliğe katılanlar arasındaydı.

Panelde ayrıca Cissy Jones tarafından seslendirilecek Demeter, Fred Tatasciore tarafından seslendirilecek Hades ve Lara Pulver’a emanet edilen Persefoni karakterleri tanıtıldı.

Blood of Zeus 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Blood of Zeus 3. sezon bölümleri 2025 yılı içerisinde Netflix’te yayınlanacak. Ancak şimdilik kesin bir prömiyer tarihi belirtilmedi.

Animenin ilk iki sezonu arasında dört yıllık bir boşluk vardı. Dolayısıyla 2. sezon ile 3. sezon arasında yalnızca bir yıllık aranın olması, birçok hayran tarafından memnuniyetle karşılandı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anime, dizisi, final, ile, mitoloji, netflix’in, sezon, temalı, yapacak, zeus”, “blood


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Squid Game 2. sezon 26 Aralık’ta, final sezonu 2025'te sadece Netflix’te Beatrice Netflix 1 01 Ağustos 2024 08:56
Anime,Anime Gif,Anime Gif Tumblr,Anime Gifs,Anime Photo,Anime Gifleri,Anime Resimler Astrea Anime 263 21 Temmuz 2024 13:20
Warner Bros. Discovery Anime Üretiminde Gaza Bastı: Yılda 10’dan Fazla Anime Dizisi Hedefleniyor KoJiRo Anime 0 23 Mart 2024 15:21
Blood of Zeus S2 KoJiRo Anime 0 25 Şubat 2024 09:53
2022’de Final Yapacak Diziler mamihlapinatapai Yerli Diziler 21 07 Mayıs 2022 13:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net